
هشدار: توکن FTX 2.0 جعلی و با هدف فریب کاربران طراحی شده است
کلاهبرداران برای سوءاستفاده از وضعیت صرافی رمز ارزی FTX و سرمایهگذاران آن توکن تقلبی را با نام FTX 2.0 ساختهاند. گفتنی است که این توکن در کمتر از 24 ساعت پس از اعلامیه مدیرعامل جدید پلتفرم مبنی بر بازگشت صرافی ساخته شده تا خود را جای آن بزند.
به نقل از کریپتوپوتیو و بر اساس دادههای شرکت امنیتی پک شیلد، هکرها توکنها را با وانمود کردن ایجاد نقدینگی قبل از ایردراپ به دیگر صرافیها وارد FTX کردند. هدف آنها از این اقدام فریب سرمایهگذاران و کاربران برای کلیک کردن روی لینکهای مخربی است که باعث سرقت از حساب آنها یا از بین رفتن حسابشان میشود.
توکن تقلبی FTX 2.0
این شرکت امنیتی در ادامه اشاره داشت که قرارداد هوشمند توکن FTX 2.0 یک قابلت در پشتی دارد که به کلاهبرداران اجازه میدهد حساب کاربران را دستکاری کنند. قابلتوجه است که مسببان این پروژه، توکنهای جعلی را در شبکه ترون و صرافیهایی از جمله کوکوین و بایننس ایردراپ کردهاند.
کلاهبرداران وانمود کردهاند که صرافی FTX هستند و با ایردراپ FTX 2.0 در حال تأمین و افزایش نقدینگی هستند. آنها با ایردراپ توکن در صرافیهای کوکوین و بایننس قصد دارند سرمایهگذاران را فریب دهند که این ایردراپ از طرف صرافی و بهعنوان بخشی از برنامه پلتفرم برای بازگشت صورت گرفته است.
مطلب مفید: تله خرسی (Bear Trap) در معاملات چیست؟ چطور گرفتار آن نشویم؟
جان ری: FTX میتواند احیا شود
کلاهبرداری و توکن تقلبی FTX 2.0 در حالی منتشر شده است که صرافی همچنان در مراحل ورشکستگی خود قرار دارد. در ماه نوامبر 2022 و پس از بحران نقدینگی، این صرافی و شرکتهای وابسته به آن درخواست ورشکستگی فصل 11 کردند. جان ری، مدیرعامل جدید پلتفرم نیز روز گذشته در مصاحبه با وال استریت ژورنال اشاره داشت که این پلتفرم قابل احیا است.
وی افزود که همه گزینهها روی میز است و اگر مسیر رو به جلو مشخص شود، تیم وی به سرعت آن را دنبال خواهد کرد. در همین حین و با ایجاد امید اندک برای کاربران، کلاهبرداران در حال سوءاستفاده از این احساسات هستند.
کلاهبرداران همواره به دنبال فرصتهایی برای قربانی کردن کاربران در فضای ارزهای دیجیتال بودهاند و آیین کار را از روشهای مختلفی مانند ایردراپهای جعلی و یا جعل هویت انجام دادهاند. جدا از وضعت فعلی و FTX 2.0، سال گذشته نیز کلاهبردارانی خود را جای صرافی پنکیک سواپ زده و به کاربران ایمیل فیشینگ مبنی بر ایردراپی با ارزش 12 هزار دلار زدند.
برای اطلاع از آخرین اخبار ارز دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.