top banner adv

کیفرخواست پرونده رمز ارز دریک به دادگاه ارسال شد

کیفرخواست پرونده رمز ارز دریک به دادگاه ارسال شد
0
بازدید : 11347

دادستان تهران از صدور کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی رمز ارز دریک به دادگاه خبر داد.

به گزارش ایلنا، علی صالحی دادستان تهران با اشاره به ممنوعیت مبادله رمز ارزها بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و قوانین و مقررات اقتصادی کشور اظهار کرد:

در پرونده رمز ارز دریک، با انتشار و فروش غیرقانونی رمز ارز در داخل کشور، جمعاً به مبلغ ۱۹۲ میلیارد و ۹۷۰ میلیون و ۶۵۳ هزار و ۸۹۱ تومان کلاهبرداری از مالباختگان صورت گرفته است.

وی با اشاره به اتهامات پرونده رمز ارز دریک افزود:

این پرونده ۳۶ نفر شاکی دارد و دو نفر متهم که اتهام ردیف اول، اخلال در نظام اقتصادی کشور بدون قصد مقابله با نظام از طریق کلاهبرداری و اتهام ردیف دوم معاونت در این خصوص است.

دادستان تهران تصریح کرد:

بیشتر بخوانید : سناتور‌های آمریکا خواستار گزارش گری گنسلر در مورد هک حساب SEC شدند!

بیشتر بخوانید : ریپل سرانجام با ارائه ویدیوهای جلسات خود موافقت کرد

متهم ردیف اول که بر اساس تحقیقات به عمل آمده، ناشر رمز ارز دریک است، دارای سابقه کیفری به اتهام اغوای اشخاص به معامله اوراق بهادار منتهی به ایجاد قیمت‌های کاذب و عدم رعایت مقررات در انتشار آگهی برای عرضه عمومی اوراق بهادار و بازداشت به لحاظ عجز از تودیع وثیقه است. در پرونده فعلی علاوه بر عرضه رمز ارز غیرقانونی، با افزایش قیمت بدون پشتوانه آن، فریب مشتریان و کلاهبرداری به اخلال در نظام اقتصادی کشور اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید : بیت کوین (Bitcoin) در کشور آرژانتین به رسمیت شناخته شد!

صالحی با بیان اینکه بازار هدف این رمز ارز داخل کشور بوده است، اظهار کرد:

بیشتر بخوانید : کمپانی Blockstream برای استخراج بیت کوین سبز با Macquarie همکاری میکند

حسب اظهارات شکات، متهمان با ادعاهایی مانند پیشی گرفتن رمز ارز دریک از بیت کوین از نظر قیمت، تبدیل شدن آن به ابزار پول اصلی در مبادلات مالی و جایگزین شدن با پول ملی، دور زدن تحریم‌ها توسط این رمز ارز، دریافت کالا و دلار با آن و داشتن مجوز از بانک مرکزی، شکات و سایر اشخاص را به امور غیر واقع امیدوار کرده بودند.

بیشتر بخوانید : مجموعه NFT های CryptoPunks v1 از بازار اوپن سی حذف شد

وی با تشریح بخشی از کیفرخواست، تاکید کرد که وجوه توقیف شده از متهمان، صرفاً پرداخت ۶۰ درصد از مطالبات شکات را پوشش داده که با معرفی ۱۸ فقره از اموال آن‌ها، درخواست ضبط اموال به دادگاه ارائه شده است.

گفتنی است پلیس امنیت اقتصادی ناجا در آذرماه سال گذشته طی اطلاعیه‌ای از شناسایی و انهدام یک شبکه سازمان یافته اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق فروش ارزهای دیجیتال خبر داد. در جریان دستگیری اعضای شبکه کلاهبرداری دریک، پلیس 150 میلیارد تومان را ضبط کرد.

کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی ناجا با رصد و پایش اطلاعاتی فضای مجازی یک شبکه سازمان یافته را که با فروش رمزارز غیرقانونی دریک اقدام به اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور کرده بودند، شناسایی و اعضای اصلی آن را دستگیر و این شبکه را متلاشی کردند.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارز دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

0
0
برای پیشنهاد این مقاله به دیگر کاربران عزیز فکت کوینز روی دکمه زیر کلیک کنید

فکت کوینز مرجع خبر،تحلیل،آموزش رمز ارز

برای دیدن آموزش های
رایگان بیشتر،عضو شوید

    اشتراک در
    اطلاع از
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه نظرات
    محل تبلیغ
    ramzarzy
    0
    نظر خود را بنویسید !x