فرمان اجرایی بایدن: استفاده از فرمان اجرایی در دولت بایدن برای کنترل صنعت ارزهای دیجیتال

خانهاخبارفرمان اجرایی بایدن:...

آنچه می‌خوانید...

فکت نیوز: طبق گزارش‌ جدید که اعلام شد نشان از این می‌دهد که دولت بایدن با استفاده از فرمان اجرایی قصد دارد ارزهای دیجیتال را تحت کنترل درآورد. گفته می‌شود تنها هدف از فرمان اجرایی بایدن و دولت او روشن‌تر کردن روند کار و معاملات این صنعت و کنترل بیشتر بر این حوزه است.

 به گزارش Cryptopotato، هدف بایدن برقراری چهارچوبی از قوانین برای هر حوزه هست و حال بازار ارزهای دیجیتال مورد هدف اوست. این‌طور به نظر می‌آید که بایدن رئیس‌جمهور حال آمریکا به دنبال یک فرمان اجرایی است تا روند کاری را شفاف‌تر کرده تا بتواند کنترل تام بر روی این صنعت داشته باشد.

 

حوزه ارزهای دیجیتال

 بیشتر بخوانید: جروم پاول: آمریکا سیاست های خشن چین در برخورد با صنعت رمزنگاری را دنبال نخواهد کرد

بلومبرگ برای اولین بار این خبر را منتشر کرد. خبری که طبق ادعاهای شخصی که فردی مشهور است اعلام شده و خواسته او این بود تا نامی از او بابت این گزارش فاش نشود. این خبر نتوانست غافلگیرانه باشد، چون کارشناسان متعددی این موضوع را پیش‌بینی کرده بودند و می‌دانستند که دولت بایدن حتماً چنین حرکتی خواهد کرد.

 چون بایدن از وضع کردن قانون بابت صنعت ارزهای دیجیتال نمی‌تواند حرکتی کند، به سراغ فرمان اجرایی می‌رود که یکی از اختیارات رئیس‌جمهور است.

معاون سردبیر بلومبرگ وندی بنجامین سون می‌گوید سازمان‌هایی که شامل این فرمان اجرایی هستند وزارت خزانه‌داری، وزارت بازرگانی، بنیاد ملی علوم، بورس اوراق بهادار فایننشیال تایمز، کمیسیون معاملات آتی کالا، اداره درآمد داخلی و شورای امنیت ملی ایالات هستند که این فرمان را پوشش می‌دهند.

روال کار به این صورت پیش خواهد رفت که باید هر کدام از سازمان‌های فوق که نام برده شد با کاخ سفید در ارتباط بوده و پیشنهادات خود را در مورد قوانینی که باید در حوزه ارز دیجیتال وضع گردد، مطرح کنند. هماهنگ کردن نهادهای مختلف با یکدیگر و گرفتن نظرات از آن‌ها هدف باید از این مشارکت سازمان هاست.

واکنش فعالان حوزه ارز دیجیتال در مورد فرمان اجرایی بایدن

طرفداران حوزه ارزهای دیجیتال در قانون گذاری این صنعت با یکدیگر هم‌نظر نبوده و با اختلافاتی روبرو هستند. از آن‌سو، طبق نظر اشخاصی مثل راجر وِر و ایلان ماسک از طرفداران آنارشیسم بازار آزاد و حریم شخصی در حوزه فعالیت‌های اقتصادی، صنعتی مانند ارزهای دیجیتال نیازی به قانون‌گذاری نداشته و سعی دولت برای آن آزادی را از کاربران گرفته و نتیجه کار کنترل مستقیم مردم می‌شود.

 به گفته راجر وِر، سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی در حوزه ارز دیجیتال: تصور کنید آن‌قدر مغزتان را شست‌وشو داده‌اند که باور کرده‌اید اشخاص برای انتقال پول خود نیاز به اجازه دیگران دارند.

از سمت دیگر، انتقادات و نظرات افرادی مانند مایکل سیلور (Michael Saylor)، برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse) و چهره‌های سیاسی تأثیرگذار دیگری را داریم که آن‌ها اعتقاد دارند روشن‌تر شدن موضوع مقررات و امینت قانونی ارزهای دیجیتال، تنها اطمینان بیشتری را برای سرمایه‌گذاری نهادی و استقبال بیشتر آن‌ها منجر می‌کند.

 به اعتقاد برد گارلینگهاوس، بنیان‌گذار ارز دیجیتال کاردانو:

 به اعتقاد جی کلایتون (Jay Clayto) رئیس سابق کمیسیون بورس آمریکا، ارزهای دیجیتال شفافیت قانونی ندارند و این موضوع باعث از بین رفتن نوآوری در آمریکا می‌شود.

 هر دو طرف ماجرا واکنش‌های سریع و شفافی به این موضوع داشته‌اند. برای مثال دیوید گاکشتاین (David Gokhstein)، بنیان‌گذار پک پروتکل (PAC Protocol)، گفته است این اقدام بایدن می‌تواند شفافیت بیشتری را برای اکوسیستم ارزهای دیجیتال به ارمغان آورد و باعث گسترش نوآوری شود.

 فعالان حوزه ارز دیجیتال

با این حال ریک مک‌کراکن (Rick McCracken)، از فعالان حوزه ارز دیجیتال خواست تا واکنش نشان داده و این اقدام بایدن را با فرمان اجرایی سال ۱۹۳۳ روزولت مقایسه کرد. بر اساس فرمان اجرایی سال ۱۹۳۳، دولت آمریکا استفاده از طلا را به‌عنوان پشتوانه پول ممنوع اعلام کرد و وزارت خزانه‌داری هم از فروش طلا در مقابل دلار منع شد.

جهت اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با تیم فکت کوینز همراه باشید.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان