کاهش سختی استخراج بیت کوین برای دومین بار در این ماه؛ ماینرها قصد فروش ندارند

خانهاخبارکاهش سختی استخراج...

آنچه می‌خوانید...

فکت کوینز: سختی استخراج بیت کوین پس از افزایش پایداری که در ماه نوامبر داشت، روز پنجشنبه با کاهش 0.35 درصدی خود برای دومین بار در ماه کنونی با کاهش همراه شد. بنابر داده های پلتفرم تحلیلی گلاسنود، سختی استخراج روز 3 مارس 1.5 % کاهش یافته بود. سختی استخراج به صورت خودکار با قدرت محاسبه در شبکه یا همان هش ریت تنظیم می‌شود تا هر بلاک استخراج شده را در مدت زمان ده دقیقه پایدار نگه دارد.

هش ریت استخراج بیت کوین نیز از اوج تاریخی 248 اگزاهش در ثانیه خود در ماه فوریه به  216 اگزاهش در ماه مارس رسیده است. موسس شرکت Compass Mining بیان داشت که دلیل این اتفاق احتمالا خاموشی دستگاه های استخراج توسط ماینرهایی است که سودی کسب نکرده‌اند. همچنین با افزایش قیمت انرژی در سطح جهان شاهد خروج  ای سیک های بیشتری از شبکه هستیم.

- Advertisement -

قیمت الکتریسیته در سراسر جهان با افزایش همراه بوده چرا که یکی از بزرگ ترین صادکنندگان سوخت های فسیلی یعنی روسیه خود را درگیر جنگ با اوکراین کرده و عرضه انرژی در سطح جهان به تحریم های جهانی در مقابل روسیه زنجیر شده است.

یکی از محققان شرکت تحقیقی Arcane بیان داشت که احتمال فراوان ماینرهای قزاقی به دلیل کمبود الکتریسیته و همچنین تعطیلی استخراج غیرقانونی توسط دولت در حال پایان دادن به کار خود هستند و همین باعث شده تا سختی استخراج نیز کاهش یابد. روز 15 مارس مقامات قزاقستان حدود 200 میلیون ابزار استخراج ارزهای دیجیتال را که به صورت غیرقانونی مشغول انجام عملیات بودند را مصادره کردند. عملیات های استخراج قانونی در این کشور در ماه ژانویه و به دلیل مشکلات قزاقستان با کمبود انرژی تعطیل شد.

علیرغم آنکه ماینرهای آمریکای شمالی همواره در حال اضافه کردن دستگاه های جدید هستند، اما خروج دستگاه های ماینینگ قزاقستان باعث کاهش رشد هش ریت بیت کوین شده است. بنابر آخرین داده های شاخص کمبریج بیت کوین، 44.95 % از هش ریت جهان مربوط به ماینرهای آمریکای شمالی است. با پروژه های استخراج فراوان در این ناحیه انتظار می‌رود که هش ریت بیت کوین به زودی افزایش یابد.

مطلب مفید: ارز دیجیتال مونرو(XRM) چیست؟ با خصوصی ترین رمز ارز بازار بیشتر آشنا شوید

در همین راستا تحلیلگر Arcane بیان داشت که بیشتر ماینرها از استراتژی هولد کردن استفاده می‌کنند و در تلاش هستند تا تمام بیت کوین های استخراج شده خود را نگه دارند. مدیرعامل Compass Mining نیز گفت که بیشتر شرکت های عمومی استخراج ارزهای دیجیتال با توجه به دسترسی به بازارهای بزرگ با هولد کردن بیت کوین دست بالاتر را خواهند داشت.

شرکت های استخراج بیت کوین، هولدر سهم بزرگی از این ارز هستند. برای مثال شرکت Marathon پس از تسلا و مایکرواستراتژی بیشترین مقدار بیت کوین را در اختیار دارد.

هولدرهای بیت کوین

از ماه ژانویه 2021، ذخیره ماینرها در حال افزایش است و به نظر می‌رسد شرکت های استخراج بیت کوین دیدگاهی صعودی برای بیت کوین و آینده آن دارند. ماینرها از بزرگ ترین خریداران بیت کوین هستند و به منظور پرداخت هزینه و گسترش عملیات های خود به هولد کردن پرداخته‌ و با این کار به نوعی بازار را نیز بهینه کرده و توسعه می‌دهند.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان