سقوط آزاد بیت کوین به ۴۳۰۰۰ دلار؛ تحلیل BTC تاریخ ۱۸ فروردین ۱۴۰۱

خانهاخبارسقوط آزاد بیت...

آنچه می‌خوانید...

فکت کوینز: بررسی بازار اسپات و آتی بیت کوین در تاریخ 18 فروردین نشان می‌دهد که قیمت بیت کوین مدتی است برای عبور از مقاومت 47000 دلاری با مشکل رو به رو شده است، با این حال علیرغم ریزش 6 درصدی در ماه آوریل و رسیدن به ۴۳۰۰۰ دلار، تحلیلگران معتقدند ساختار بازار هنوز سالم و قدرتمند است.

در 3 دسامبر 2021، بیت کوین با اصلاح 25.6 درصدی خود در تنها 18 ساعت به کف 42360 دلاری رسید. 4 ماه بعد قیمت هنوز 18 % با 56650 دلاری که در 2 دسامبر آن را ثبت کرد فاصله دارد.

- Advertisement -

از آن زمان تاکنون بازار تغییرات بسیاری کرده است و مدارک محکمی از سمت دیگر بخش های این حوزه را شاهد هستیم. در فاصله میان 15 فوریه تا 2 آوریل امسال، شرکت مایکرواستراتژی حدود 4200 بیت کوین خریداری کرد. همچنین ورود سرمایه به ETF های بیت کوین در کانادا نیز اوج جدیدی را ثبت کرد.

سرمایه گذاران در این کشور دارایی های خود را به اندازه 6594 بیت کوین افزایش دادند تا به عدد تاریخی 69052 بیت کوین برسد. همچنین ETF هدفمند بیت کوین که یک ابزار اسپات است، اخیرا به ارزش 1.68 میلیارد دلار رسیده است. در این میان بنیاد لونا نیز یکی از خریداران بزرگ بیت کوین بوده است که قصد دارد 3 میلیارد دلار بیت کوین را به عنوان ارز ذخیره UST خریداری کند.

داده های کوین متریک حاکی از آن هستند که موجودی فعال سالانه بیت کوین در ماه آوریل به 36.8 % یا به عبارتی پایین ترین حد خود از سال 2010 رسیده است. داده های این نمودار نشان می‌دهد که چگونه هولدرهای بزرگ بیت کوین دارایی های خود را یک سال گذشته انتقال نداده‌اند.

موجودی فعال بیت کوین

برای درک بهتر رفتار تریدرهای حرفه ای از جمله نهنگ ها و بازار سازها باید داده های بازار آتی و آپشن بیت کوین را بررسی کرد. اندیکاتور پایه تفاوت میان قراردادهای آتی بلند مدت را با سطوح کنونی بازار اسپات اندازه گیری می‌کند. اندیکاتور قراردادهای آتی سالانه بیت کوین باید بین 5 تا 12 % نوسان کند تا جبرانی برای قفل شدن پول تریدرها به مدت دو تا سه ماه و تا زمان انقضای قرارداد باشد. سطح زیر 5 % این اندیکاتور نشانه نزولی بودن و بالای 12 % نشان از صعودی بودن دارد.

قراردادهای آتی بیت کوین

در تاریخ 11 فوریه این اندیکاتور به زیر 5 % رسیده است تا شاهد کمبود تقاضا برای قراردادهای خرید بیت کوین باشیم. با این حال در ماه مارس و پس از بازگشت اندیکاتور به محدوده خنثی شاهد تغییر احساسات بازار بودیم. علیرغم آنکه اندیکاتور دوباره به حالت خنثی بازگشته است اما همچنان بنابر داده ها اطمینان کافی از سمت تریدرها وجود ندارد.

تریدرهای آپشن نگران ریسک سقوط قیمت هستند

در حال حاضر بیت کوین از قدرت کافی برای شکست سطح 47000 دلاری برخوردار نیست و تریدرها باید با استفاده از داده های بازارهای مشتقه احساسات سرمایه گذاران بزرگ و حرفه ای را درک کنند. اندیکاتور دلتا 25 % زمانی را که بازار سازها برای یک حرکت صعودی یا نزولی آماده می‌شوند را به ما نشان می‌دهد.

اگر تریدرها از سقوط بیت کوین بترسند این اندیکاتور به بالای 10 % می‌رسد و از سویی دیگر در صورت صعودی بودن احساسات و بازار این اندیکاتور به منفی 10 % می‌رسد.

اندیکاتور دلتا 25%

داده ها بیانگر آن هستند که اندیکاتور بین 0 تا 8 % در حال نوسان بوده است. در حالی که هیچ سیگنال خطری در بازار وجود نداشته، تریدرهای آپشن خود را برای حرکت احتمالی نزولی آماده می‌کنند. از منظر بازار آپشن بیت کوین احتمال بسیار پایینی برای یک روند نزولی غیرمنتظره وجود دارد.

مطلب مفید: بهترین ماینر هات اسپات هلیوم (HNT) برای خرید چیست؟

داده های مشتقه خنثی و تا حدی نزولی بیت کوین نشان از فرصتی برای خریداران دارد. اگر به طریقی سطح 47000 دلار شکسته شود، بسیاری از سرمایه گذاران شوکه خواهند شد. در صورت رخ دادن چنین اتفاقی شاهد افزایش فشار در بازارهای مشتقه خواهیم بود و همچنین سرمایه گذاران از قراردادهای آتی به عنوان اهرم بهره خواهند برد.

تحلیل بیت کوین تاریخ 18 فروردین

 تحلیل بیت کوین تاریخ 18 فروردین نشان می‌دهد که قیمت این ارز پس از عدم موفقیت در عبور از سطح 47000 دلاری با ریزش بزرگی مواجه شده است. در مسیر اصلاحی خود، بیت کوین سطوح حمایتی 46000 و 45500 دلاری را رو به پایین شکست و وارد ناحیه نزولی شد. سپس شاهد از دست رفتن سطح 45000 دلاری و میانگین متحرک 100 ساعته بودیم. در نهایت قیمت به 43000 دلار رسید و پس از تشکیل کف قیمتی در 42904 دلار اکنون در حال تثبیت قیمت است.

در صورت بازگشت قیمت، اولین مقاومت پیش رو سطح 43800 دلاری است. این ناحیه در نزدیکی سطح 23.6 % فیبوناچی اصلاحی قرار گرفته است و از این نظر اهمیت بالایی دارد. علاوه بر آن در نمودار یک ساعته بیت کوین شاهد شکل گرفتن دو خط روند نزولی با ناحیه های مقاومتی 43900 و 46400 دلاری هستیم.

بنابر تحلیل بیت کوین تاریخ 18 فروردین، مقاومت بعدی بیت کوین می‌تواند سطح 44250 دلاری باشد. در حال حاضر مقاومت اصلی در محدوده 45000 دلاری و در نزدیکی سطح 50 % فیبوناچی اصلاحی قرار دارد.

نمودار بیت کوین 18 فروردین

برای صعودی شدن دوباره روند، بیت کوین باید از 44800 و 45000 دلار عبور کند، در این صورت شاهد آزمایش دوباره سطح 46000 دلاری از سمت این ارز خواهیم بود.

سقوط بیشتر قیمت بیت کوین

بر اساس تحلیل بیت کوین تاریخ 18 فروردین، در صورتی که بیت کوین نتواند از 44000 دلار عبور کند، اصلاح ادامه پیدا خواهد کرد و الین حمایت قیمتی بیت کوین محدوده 43000 دلاری خواهد بود. حمایت مهم بعدی قیمت نیز سطح 42800 دلاری است که شکست آن منجر به افزایش فشار فروش و ریزش بیت کوین تا سطح 41200 دلاری خواهد شد.

این تحلیل صرفاْ ترجمه‌ای از وبسایت newsbtc است و بیانگر نظر تیم فکت کوینز و همچنین پیشنهادی مبنی بر خرید یا فروش نیست. سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال ریسک و خطر خاص خود را دارد. لذا با آگاهی از تمامی خطرات به این بازار وارد شوید.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان