آموزش چارت و تحلیل تکنیکال – قسمت چهارم +ویدئو
نمودار کندل استیک(شمعی ژاپنی)
زدر این ویدئوی فکت کوینز به معرفی این نمودارها میپردازیم.
نمایش کندل استیک(شمعی ژاپنی)
این روش دقیقا از همان اطلاعات سیستم میلهای بهره میبرد. در چارت های میلهای نیز همه میلهها با هم برابر نیستند. در سیستم کندلی (شمعی) مشخصه دیگری اضافه شده که به آن بدنه (body) میگویند. body به فاصله میان قیمت آغازین و قیمت پایانی گفته میشود که به صورت یک مستطیل در این بازه نمایش داده میشود.
مطلب مفید: کندل های بازگشتی در محدوده های حمایتی و مقاومتی +ویدئو
اجزای کندل:
هر کندل از چهار بخش مهم تشکیل شده است:
1- قیمت آغازین (open)
2- قیمت پایانی (close)
3- بالاترین قیمت در بازه زمانی (High)
4- پایین ترین قیمت در بازه زمانی (Low)
اندازه بدنه کندل استیک همچنین سایه پایین و سایه بالا در شمعها اهمیت زیادی در تحلیل تکنیکال دارد. به بیان تحلیل گران تکنیکال هنگامی که شمع توخالی، سفید یا سبز تشکیل شد یعنی قیمت پایانی بالاتر از قیمت آغازین است. هنگامی که شمع توپر، مشکی یا قرمز تشکیل شود یعنی قیمت پایانی کمتر از قیمت باز شدن می باشد. البته این رنگها در پلتفرم های مختلف قابل تغییر هستند. میتوان در قسمت تنظیمات برای آنها رنگ دلخواه تعریف کرد.
مزایای استفاده از کندل استیک چیست؟
نمایش ساده اطلاعات مختلف درباره قیمت، مزیت اصلی نمودارهای کندلی است. اما استفاده از کندل استیک مزایای دیگری نیز دارد. یکی از کاربردهای اساسی شمعها، کمک به تعیین روانشناسی بازار و بررسی رفتار خریداران و فروشندگان با توجه به نوع کندل تشکیل شده است. قبلا در مقاله کندل استیک انواع الگوهای کندلی معرفی شده اند. همچنین با قرار گرفتن کندلهای مختلف در کنار هم، الگوهای تکرارشونده و معنیداری به وجود می آیند. این الگوها میتوانند نشان از یک اتفاق باشند. به کمک الگوهای کندلی میتوان از شروع یا اتمام برخی از روندها مطلع شد. و یا واکنش یک ارز به محدوده مقاومت یا حمایت را بررسی کرد.
در نمودارهای سایت tradingview میتوانید نمونه های بیشتری را ببینید.
فکت کوینز مرجع خبر،تحلیل،آموزش رمز ارز
برای دیدن آموزش های رایگان بیشتر،عضو شوید