top banner adv

استخراج ابری چیست؟

استخراج ابری چیست؟
0
بازدید : 10945

پردازش ابری اولین بار در سال 2006 به بازار آمد. این پدیده انقلابی در بخش پردازش در سراسر اینترنت بود. کاربران بدون پرداخت هزینه‌ای برای سخت‌افزار شخصی قادرند در هر نقطه از جهان که باشند، از قدرت پردازش قابل توجهی بهره ببرند. همه فعالیت‌ها بر دوش یک پردازنده مرکزیست که روش کاربران برای پردازش امور و فعالیت‌های محاسباتی را تغییر داده است. در یک ابر شما قادرید از یک نرم‌افزار گرفته تا کل یک سیستم‌عامل را اجرا کنید. استخراج ابری ارزهای دیجیتال هم با کمک همین فناوری انجام می‌شود.

بیت کوین در سال 2008 خلق شد. اما حوالی سال 2014 محبوب و رایج شد. در مقاله‌های قبلی درباره استخراج بیتکوین و اتریوم صحبت کردیم و امیدواریم تا به اینجا این دو مفهوم کاملاً برایتان قابل درک شده باشد. و همانطور که قبلاً توضیح دادیم، تنها هدف استخراج حل یک مسئله پیچیده محاسباتی برای به‌روزرسانی بلاک‌های دفتر کل که حاوی تراکنش‌های معتبر هستند، می‌باشد.

ماینرها برای افزایش توان استخراج خود از روش‌ها و تکنیک‌های متفاوتی استفاده می‌کنند. شرکت‌های بسیاری با فراهم کردن بستری برای اجاره تجهیزات تولیدی خود، نه تنها سود هنگفتی از مشتریان خود به دست می‌آورند، بلکه هزینه تمام تجهیزاتشان را هم در ابتدای کار از آنها مطالبه می‌کنند. اکثراً بسیاری از این شرکت‌ها بخشی از توان تولیدشده را برای خودشان استفاده می‌کنند و به همین علت هم بسیاری از آنها جزء نهنگ‌های بازار بیت کوین محسوب می‌شوند.

[irp posts=”8379″ name=”انواع استخراج ارز دیجیتال”]

استخراج ابری چیست؟

استخراج ابری چیست؟

این روزها بسیاری از افرادی که به حوزه استخراج علاقه مندند، تمایلی به درگیر شدن در پروسه خسته‌کننده نصب و اجرای سخت‌افزار ندارند. بنابراین راه فرار آنها استخراج ابری یا کلود ماینینگ است، این روش اجرایی بسیار ایدئال برای پرکردن شکاف بین استخراج و علاقه به این حوزه مناسب است.

در این نوع استخراج کاربران برای قرض گرفتن قدرت هش (قدرتی برای محاسبه هش درهر ثانیه)، هزینه‌ای پرداخت می‌کنند. آنها از این توان محاسباتی در جهت استخراج رمزارز در کامپیوترهای شخصی خود استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید : نحوه محاسبه فاندینگ ریت (قسمت دوم)

در این روش دیگر نیازی نیست کاربر هزینه‌ای بابت خرید تجهیزات استخراج، قبوض برق و یا لوازم نگه‌دارنده و خنک‌کننده متحمل شود.

به منظور این کار، کاربر می‌تواند توان مورد نیازش را انتخاب کند و پس از پرداخت هزینه مربوط، درست مثل آنچه در استخر استخراج اتفاق می‌افتد، به کاربر سهمی داده می‌شود تا بتواند به استخراج رمزارز مشغول شود.

پس استخراج ابری مکانیزمی است برای استخراج ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین، با استفاده از قدرت پردازشی ابری اجاره‌ای بدون نیاز به نصب مستقیم سخت‌افزار و نرم‌افزار مرتبط. تجهیزات استخراج در تأسیساتی که متعلق به یک شرکت ماینینگ است نگهداری می‌شود و مشتری فقط باید قراردادهای ماینینگ یا سهام را ثبت و خریداری کند.

بیشتر بخوانید : لایتنینگ بیت کوین (Bitcoin Lightning) چیست و چه فایده ای دارد؟

شرکت‌های ماینینگ ابری بیت‌کوین به شما کمک می‌کنند تا با پرداخت هزینه‌، یک حساب باز کنید و از راه دور در استخراج ارزهای دیجیتال شرکت کنید و این امر استخراج رمز ارز را برای بسیاری از مردم در سراسر جهان قابل دسترس می‌نماید. از آنجایی که این شکل از ماینینگ از طریق ابر (Cloud) انجام می‌شود، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات یا هزینه‌های مستقیم انرژی را کاهش می‌دهد.

نحوه کار استخراج ابری چگونه است؟

استخراج ابری بر اساس اصل اساسی ماینینگ ارزهای دیجیتال کار می‌کند. در استخراج ابری، ماینرها قدرت استخراج خود را با هم جمع می‌کنند تا با استفاده از تجهیزات مشترک، مسائل پیچیده ریاضی را حل کنند.

در فرآیند ماینینگ ابری، شما برای دریافت سهم ماینینگ هزینه پرداخت می‌کنید و شرکت ماینینگ جنبه فنی فرآیند استخراج را بر عهده می‌گیرد. ریگ‌های استخراج معمولاً در تأسیساتی که متعلق به شرکت ماینینگ است نگهداری می‌شوند. این شرکت‌ها قراردادهای هش‌ریت را به مشتریان ارائه می‌کنند و مشتری یک هش‌ریت خاص را برای یک دوره مشخص خریداری می‌کند.

بیشتر بخوانید : آربیتراژ (Arbitrage) در ارزهای دیجیتال

عملیات استخراج برای تأمین امنیت یک بلاک چین مهم است. بخشی از فرآیند استخراج ارز دیجیتال شامل افزودن تراکنش‌ها یا بلوک‌های جدید به بلاک چین است. علاوه بر این، ماینرها اقداماتی را انجام می‌دهند تا چک کنند که هیچ خطایی در شبکه وجود نداشته باشد یا اینکه تراکنش‌ها صحیح باشند.

یکی از موضوعات در بلاک چین، احتمال دوبار پرداخت شدن یک توکناست که تحت عنوان دابل اسپندینگ (Doube Spending) شناخته می‌شود. این موضوع به این دلیل است که امکان دست‌کاری تاریخچه تراکنش‌ها در بلاک چین وجود دارد و در صورت برآورده شدن برخی شرایط، اعمال تغییرات در بلاک چین امکان‌پذیر است. ماینرها به شیوه غیرمتمرکز، از ظرفیت پردازشی خود برای حل معماهای رمزنگاری استفاده می‌کنند تا از این امر جلوگیری می‌کند.

مراحل شروع استخراج ابری

فرآیند استخراج ابری ساده‌تر از استخراج معمولی ارزهای دیجیتال است و مراحل آن به شرح زیر است:

  1. یک شرکت استخراج ابری را انتخاب کنید.
  2. می‌توانید با خواندن نظرات در سطح اینترنت متوجه شوید که کدام شرکت‌های استخراج ابری کلاه‌بردار و کدام قانونی هستند.
  3. پس از آن، باید ارز دیجیتالی را که می‌خواهید استخراج کنید انتخاب کنید و یک حساب کاربری در پلتفرم مورد نظر بسازید.
  4. در مرحله بعد، باید طرح مورد نظر استخراج ابری را انتخاب کنید. سپس، فقط می‌نشینید و درآمد منفعلانه کسب می‌کنید.

بیشتر بخوانید : اپن سی (OpenSea) چیست؟ با اولین و بزرگترین بازار NFT آشنا شوید

الزامات استخراج ابری

استخراج ابری به تجهیزاتی مشابه استخراج عادی ارزهای دیجیتال نیاز ندارد و شما مجبور نیستید سخت‌افزار گران‌قیمتی بخرید یا قبض برق بپردازید. در عوض، باید یک شرکت ماینینگ معتبر را انتخاب کنید، تجهیزات آنها را اجاره کنید و منتظر بمانید تا آنها شروع به کسب درآمد کنند.

خدمات استخراج ابری از سایتی به سایت دیگر متفاوت است، همانطور که قیمت‌ها نیز متفاوت است. اگر برای بررسی اینکه کدام شرکت ارائه‌دهنده خدمات مناسب شماست، وقت بگذارید، قطعاً مفید خواهد بود.

همچنین می‌توانید قراردادها یا سهم را از پلتفرم مورد نظر خریداری کنید. با این قراردادها، کاربر می‌تواند از خدمات ماینینگ استفاده کند و در عین حال از آنها سود نیز ببرد! پس از رسیدن به حداقل میزان برداشت پلتفرم، می‌توانید سود خود را به کیف پول خود منتقل کنید.

انواع مختلف استخراج ابری

دو نوع مدل استخراج ابری عبارت‌اند از:

استخراج میزبان (Host Mining)

این مدل رایج‌ترین مدل استخراج ابری است. ماینرها باید تجهیزات ماینینگ را بخرند یا اجاره کنند. سپس ماینر هزینه راه‌اندازی و نگهداری تجهیزات را پرداخت می‌کند. استخراج میزبان هزینه‌های سربار مرتبط با دسترسی به برق را کاهش می‌دهد. همچنین، این مدل به ماینرها کنترل بیشتری بر ریگ ماینینگ می‌دهد و امکان هدایت قدرت هش تولیدشده را به استخرهای استخراج فراهم می‌کند.

استفاده از این مدل به شما امکان کنترل کامل بر پاداش‌های کسب‌شده را می‌دهد. مقیاس بزرگ مزرعه ماینینگ هزینه‌های استخراج مانند برق و ذخیره‌سازی را کاهش می‌دهد. با این حال، ممکن است هزینه اولیه بالا باشد، اما هزینه با گذشت زمان کاهش می‌یابد و می‌توانید به سود خوبی دست پیدا کنید.

اجاره قدرت هش

یک هش‌ریت خوب برای موفقیت در حین استخراج ضروری است. در این مدل استخراج ابری، هزینه‌ای برای تعمیر و نگهداری یا راه‌اندازی تجهیزات دریافت نمی‌کنید. برای به دست آوردن سهم خود از سود حاصل از استخراج دور، باید برای یک طرح مناسب که توسط شرکت ماینینگ ارائه می‌شود ثبت‌نام کنید.

سود به‌دست‌آمده از ماینینگ بین همه کاربران به نسبت سهم آنها از قدرت هش توزیع می‌شود. آلت‌کوین‌ها معمولا با این نوع کلود ماینینگ استخراج می‌شوند.

آیا استخراج ابری سودآور است؟

آیا استخراج ابری سودآور است؟

استخراج ابری می‌تواند بسیار سودآور باشد. هزینه‌هایی که باید متحمل شوید شامل پرداخت اجاره و هزینه‌های استخر ماینینگ است. با وجود همه اینها، هنوز هم می‌توانید سود کسب کنید. میزان سود شما بسته به مدل استخر استخراج، قدرت ماینرها و وضعیت بازار متفاوت است.

ماینرهای جدیدتر نسبت به ماینرهای قدیمی سود بیشتری تولید می‌کنند. با این حال، در یک بازار نزولی، نگه داشتن بیت کوین به جای فروش آن می‌تواند سود شما را کاهش دهد، در حالی که یک بازار صعودی سود شما را افزایش می‌دهد.

همچنین سود توکن‌های مختلف متفاوت است. باید دریابید که کدام توکن ها سودآورتر هستند و آنها را هدف قرار دهید.

یک ماینر چقدر درآمد دارد؟

هنگام تجزیه و تحلیل تجهیزات ماینینگ و سودآوری آنها، فاکتورهای مختلفی را باید در نظر بگیرید. یک عامل ضروری که باید به آن توجه کرد، توانایی ریگ‌های ماینینگ برای تولید و تست سریع عدد نانس (Nonce) است. هش‌ریت یک عامل مهم در عملکرد ماینر بیت کوین است. تست سریع‌ این ورودی‌های تصادفی (نانس) فقط در صورت بالا بودن هش‌ریت، امکان‌پذیر خواهد بود.

علاوه بر این، مصرف انرژی ریگ ماینینگ یک عامل حیاتی است. اگر بیشتر از آنچه از ماینینگ سود به دست می‌آورید، برای برق خرج کنید، به زودی از کار خارج خواهید شد.

مزایای استخراج ابری

  • اصلاً نیازی نیست که کاربران به دنبال تامین و نصب دستگاه‌های استخراج باشند.
  • ثبت‌نام در این شرکت‌ها  ساده و بدون نیاز به ارائه مدارک شناسایی است.
  • هزینه برق مصرفی بسیار کم است.
  • همه افراد از سراسر نقاط جهان می‌توانند از این فناوری استفاده کنند.
  • در مقایسه با راه‌اندازی ریگ‌های استخراج، این روش هزینه بسیار کمتری در بر دارد.
  • کاربران حق انتخاب دارند، تا برای هر ارز از میزان توان هش متفاوتی استفاده کنند.

معایب استخراج ابری

  • ممکن است هش‌ریت مورد انتخاب شما، برای سختی شبکه فعلی مناسب نباشد.
  • بیشتر بخوانید : عبارت بازیابی یا Seed Phrase در کیف پول

  • ممکن است شرکت‌های ارائه‌دهنده در زمان کاهش شدید قیمت تجهیزات را خاموش کنند.
  • احتمال پر شدن سریع ظرفیت هم وجود دارد.
  • در این فضا اتصال به اینترنت نقش بسیار مهمی را بازی میکند. اگر اینترنت شما ضعیف باشد، متعاقباً کلود ماینینگ ابری هم فرآیندی مشکل و دردسرساز خواهد شد.
  • در چند سال اخیر، موارد زیادی از سازمان‌ها و مؤسسات تقلبی که در این حوزه فعال هستند، گزارش شده است. این کار مسیر را برای سودجویان نیز هموار کرده. سودجویانی که با راه‌اندازی سایت‌های جعلی اقدام به دریافت سرمایه مردم کرده و پس از مدتی ناپدید می‌شوند.

آیا استخراج ابری ریسک دارد؟

بله، استخراج ابری ممکن است ریسک داشته باشد. از آنجایی که شما مالک تجهیزات نیستید، در استفاده از آنها اختیار ندارید. در نتیجه ممکن است نتوانید هزینه‌های خود را جبران کنید. هرچند استخراج ارزهای دیجیتال ممکن است راحت به نظر برسد، اما کلود ماینینگ مشکل ساز است، زیرا شما به تجهیزات شخص دیگری وابسته هستید.

سودآوری قراردادهای استخراج ابری به طرز شدیدی در نوسان است و پیش‌بینی آن غیرممکن است. بنابراین، مهم نیست که ماینر یک شرکت قابل‌اعتماد پیدا کند و قرارداد استخراج ابری را با آن شرکت امضا کند یا خیر؛ این شرکت فقط خدمات و هش‌ریت اعلام‌شده برای دوره معین را ارائه خواهد کرد.

بنابراین، هیچ‌کس نمی‌تواند مطمئن باشد که آیا این کار برای ماینرها سود خواهد داشت یا خیر. علاوه بر این، هرگونه درآمدی که ماینرها به دست می‌آورند می‌تواند با هزینه‌های اضافی که ممکن است در طول زمان قراردادهای استخراج ابری به شرکت تأمین‌کننده بدهکار شوند، کاهش یابد.

جمع‌بندی

و اما آیا استخراج ابری برای شما مناسب است؟ اگر تمایل داشتید استخراج رمزارز را امتحان کنید، این روش گزینه مناسبی است که هزینه زیادی برای شما ندارد. اما اگر فکر می‌کنید با پرداخت همان هزینه می‌توانید به هش‌ریت بالاتری دست پیدا کنید، پر واضح است که این روش اصلاً برای شما مناسب نیست. پس استفاده از استخراج ابری به تمایلات شخص خود شما و وضعیت بازار بستگی دارد.

استخراج ابری چیست؟

استخراج ابری یک نوع روش استخراج ارز دیجیتال است که در ان شما هیچ سخت افزاری نیاز ندارید و صرفا با اجاره قرارداده هش‌ریت از یک شرکت ارائه دهنده خدمات استخراج ابری می‌توانید در فرآیند استخراج ارز دیجیتال مشارکت کنید.

مزایای استخراج ابری چیست؟

در استخراج ابری نیازی به تامین و نصب دستگاه‌های استخراج ندارید، در نتیجه هزینه برق نیز ندارید.
همچنین همه افراد از سراسر نقاط جهان می‌توانند از این روش استفاده کنند.

آیا استخراج ابری ارز دیجیتال رایگان است؟

نه؛ پلتفرمی که خدمات استخراج ابری را به شما ارائه می‌دهد یک هزینه حداقلی را از شما برای دادن مجوز ماینینگ دریافت می‌کند.

0
0
برای پیشنهاد این مقاله به دیگر کاربران عزیز فکت کوینز روی دکمه زیر کلیک کنید

فکت کوینز مرجع خبر،تحلیل،آموزش رمز ارز

برای دیدن آموزش های
رایگان بیشتر،عضو شوید

    اشتراک در
    اطلاع از
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه نظرات
    محل تبلیغ
    ramzarzy
    0
    نظر خود را بنویسید !x