top banner adv

معرفی صرافی کوین سواپ – قسمت دوم

معرفی صرافی کوین سواپ – قسمت دوم
0
بازدید : 11912

مروری بر آنچه در مقاله قبل گذشت

اگر شما هم اندکی با حوزه ارز دیجیتال آشنایی داشته باشید قطعاً به اهمیت صرافی منتخب برای انجام عملیات پی برده اید. به مکانهای مجازی برای خرید و فروش رمز ارز، صرافی‌های ارز دیجیتال میگویند.نرخ و قیمت یک رمزارز توسط شاخص عرضه و تقاضا در صرافی‌ها تعیین میشود. بدیهیست هر چقدر تقاضا برای خرید یک ارز بیشتر باشد، قیمت آن هم افزایش پیدا میکند و برعکس .

صرافی ها جزء جدایی ناپذیر بازار ارزهای دیجیتال هستند.آنها واسطه ای هستتند که به سرمایه گذاران و کاربران کمک میکنند راحت تر به دارایی های دیجتال دسترسی پیدا کنند.در آنجا امکان خرید و فروش بیت کوین با ارز فیات یا دیگر آلتکوین ها فراهم است. اما کلاً صرافی ها به دو دسته متمرکز(Centralized) و غیر متمرکز(Decentralized) تقسیم میشوند.

کوین سواپ
صرافی کوین سواپ

صرافی متمرکز به یک بستر معاملاتی گفته میشود که توسط یک سازمان یا کمپانی خاص مدیریت میشود.همه دارایی هایی که شما در آنجا دارید توسط این شرکت خاص اداره میشود. در مقابل صرافی غیر متمرکز به یک بازار معاملاتی گفته میشود که برای نگهداری و اداره دارایی های مشتری به هیچ سرویس واسطه ای متکی نیست. در عوض، تراکنش ها از طریق یک شبکه همتا به همتا و کاملاً اتوماتیک مستقیماً بین کاربران آن صرافی انجام میشود.

همانطور که در قسمت اول مقاله معرفی صرافی کوین سواپ هم گفتیم، کوین سواپ پروتکل غیر متمرکزیست. که کاربران در آنجا میتوانند شخصاً و بدون وجود هیچ واسطه ای به معامله ارزهای دیجیتال بپردازند.

تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا از دیگر قابلیت های این پلتفرم با خبر شوید.

نقدینگی بازار

براساس اجرای Belcher ،نکته مثبت دیگر در عملکرد صرافی کوین سواپ که میتوان به آن اشاره کرد JoinMarket است . ایده این پلتفرم به گونه ایست که مشتریان خود را به دو گروه بازار سازان و فروشندگان بازار تقسیم می کند. واضح است که کوین سواپ از این طریق نه تنها نقدینگی بازار خود را بالا میبرد. بلکه امنیت و کارایی بیشتری را برای کاربرانش به ارمغان می آورد.

چرا که هر فرد بدون اینکه لازم باشد با طرف مقابلش تماسی برقرار کند میتواند دارایی خود را با او مبادله کند. و این امر تنها به لطف قابلیت JoinMarket صرافی کوین سواپ امکانپذیر خواهد شد.

هدف اصلی کوین سواپ

این صرافی به گونه ای طراحی شده که قابلیت هایی مثل امنیت بالا و کاملاً ناشناس ماندن را برای کاربران خود فراهم میکند. در این راستا و به منظور محقق کردن اهدافش عملیات گسترده ای را در پیش گرفته و از قابلیت های همتایی بهره مند شده که عبارتند از:

  1. جلوگیری از همبستگی مقادیر بین بخش ها : این پلتفرم برای اینکه جلوی ابزارهای تجزیه و تحلیل بلاک چینی را بگیرد تا نتوانند ارتباطات بین طرفین معامله را تشخیص دهند، قادر است عملیات خاصی را اجرا کند. اساساً این عملکرد به گونه ایست که اگر فردی بخواهد 10 بیت کوین را معامله کند ( درست مثل3. مثالی که در مقاله قسمت اول به آن اشاره کردیم)، این 10 بیت کوین طی مراحل متفاوتی به دست ما خواهد رسید. پس بدین طریق هیچ ابزار تجزیه و تحلیلی نمیتواند رابط بین عملیات و امنیت موجود در شبکه شود.
  2. فقدان مرجع مرکزی: کوین سواپ پروتکل غیر متمرکزیست که کاربران در آنجا میتوانند شخصاً و بدون وجود هیچ واسطه ای به معامله ارزهای دیجیتال بپردازند.
  3. ترکیب چندین تراکنش با مسیر یابی: به منظور دستیابی به امنیت بیشتر تراکنش چندگانه و مسیریابی ترکیب میشوند.
  4. بیشتر بخوانید : کوین های 14، 15، 16 سایت کوین مارکت کپ را زیر نظر بگیرید

  5. یکی از اصلی ترین مشکلات CoinJoin  این است که ممکن است مبادله  unmixed یا Doxxic را که به منظور ایجاد ارتباط بین کاربر CoinJoin و  coin mixاست را در نظر نگیرد و کنار بگذارد.اما کوین سواپ به لطف این مسئله که کاربران وجوه خود را برای یک آدرسی که قبلاً از آن استفاده میکردند ارسال میکنند ، این نقص را ندارد. با این کار نشان میدهند که آدرس مبادله اصلی در اصل آدرس پرداخت است . و در واقع پرداخت اصلی همان مبادله است. پس از این طریق ارتباطات بین طرفین غیر قابل تشخیص میشود.

مزایا و معایب کوین سواپ

پر واضح است که صرافی کوین سواپ هم به عنوان یک فناوری و پروتکلی که در بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال اعمال مزایا و معایبی دارد.

مزایا

بیشتر بخوانید : تتر چیست؟ (USDT )

    بیشتر بخوانید : Yearn Finance چیست؟

  • امنیت این شبکه به قدری بالاست که با CoinJoin رقابت میکند و حتی از آن هم پیشی گرفته است.
  • ردیابی عملیات انجام شده در کوین سواپ اصلاً کار آسانی نیست. چرا که تراکنش های آن هیچ تفاوتی با یک تراکنش نرمال ارز دیجیتال ندارند.
  • در این پلتفرم ، کاربران نه تنها میتوانند به صورت غیر متمرکز و همتا به همتا دارایی خود را خرید و فروش کنند، بلکه میتوانند آن را به دیگر ارزهای دیجیتال هم تبدیل کنند. (cross-chain)
  • کوین سواپ سیستمی است که نیازی به تغییر پروتکل بیت کوین ندارد . و به راحتی با ارزهای رمزپایه مشتق شده دیگر سازگار است.

بیشتر بخوانید : شاخص ترس و طمع بازار ارز دیجیتال

معایب

  • کوین سواپ یک پروتکل بسیار تعاملی است .عملیات بین طرفین به صورت چندگانه صورت میگیرد. و همین امر باعث میشود که شبکه به پهنای باند وسیعتری نیاز داشته باشد.
  • به واسطه همین تعامل امنیت شبکه کوین سواپ به اطلاعات موجود در نود شرکت کننده ها بستگی دارد . در صورتی که نودها به هر دلیلی به درستی مطابقت پیدا نکرده باشند یا در معرض هک قرار بگیرند، امنیت شبکه کوین سواپ به خطر خواهد افتاد.
  • همین تعامل بسیار بلا در شرایطی که هر کدام از طرفین نتوانند در لحظه به در خواست طرف مقابل جواب بدهد ،می تواند منجر به از دست رفتن وجه مورد نظر شود. چرا که فرآیند اجرایی صرافی به گونه ایست که برای انجام هر عملیات زمان مشخصی در نظر گرفته شده . بنابراین، اگر در آن زمان مشخص به آن درخواست پاسخ داده نشود، احتمال سرقت زیاد میشود.
  • بیشتر بخوانید : آموزش استخراج بیت کوین (Bitcoin Mining)

3
0
برای پیشنهاد این مقاله به دیگر کاربران عزیز فکت کوینز روی دکمه زیر کلیک کنید

فکت کوینز مرجع خبر،تحلیل،آموزش رمز ارز

برای دیدن آموزش های
رایگان بیشتر،عضو شوید

    اشتراک در
    اطلاع از
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه نظرات
    محل تبلیغ
    ramzarzy
    0
    نظر خود را بنویسید !x