top banner adv

شمار کشورهایی که رمزارزها را ممنوع کرده‌اند طی سه سال دو برابر شده است

شمار کشورهایی که رمزارزها را ممنوع کرده‌اند طی سه سال دو برابر شده است
0
بازدید : 9717

فکت کوینز: تعداد کل کشورهایی که رمزارزها را ممنوع کرده‌اند یا محدودیت شدید برای آن‌ها قائل شده‌اند، طی سه سال گذشته، بیش از دو برابر شده است. به علاوه به نظر نمی‌رسد که این روند در حال کند شدن باشد.

 اگر چه سال 2021 از نظر عملکرد بازار، سال بسیار خوبی برای صنعت ارزهای دیجیتال بود، اما تعداد حوزه‌های قضایی که رمزارزها را ممنوع کرده‌اند، از سال 2018 میلادی تاکنون، دو برابر شده است. گزارش تازه منتشرشده‌ای از LOC جزئیات 9 حوزه قضایی با ممنوعیت مطلق در خصوص ارزهای دیجیتال و 42 حوزه با ممنوعیت ضمنی را ارائه کرده است. در سال 2018 برای اولین بار این گزارش ارائه شد و اعداد به ترتیب 8 و 15 بودند.

در متن گزارش LOC، ممنوعیت مطلق به این معنی است که معاملات با ارزهای دیجیتال یا نگهداری آن‌ها، یک عمل مجرمانه محسوب می‌شود. در حالی که ممنوعیت ضمنی تنها صرافی‌های ارزهای دیجیتال، بانک‌ها و سایر موسسات مالی را از معامله با ارزهای دیجیتال یا ارائه خدمات به افراد و کسب و کارهایی که با ارزهای دیجیتال معامله می‌کنند، منع کرده است.

9 کشور جدید با ممنوعیت مطلق شامل مصر، عراق، قطر، عمان، مراکش، الجزایر، تونس، بنگلادش و چین هستند. پیوستن کشور چین به کشورهایی که رمزارزها را ممنوع کرده‌اند که سال 2021 شکل گرفت، بیشترین توجهات را به خود جلب کرد.

بیشتر بخوانید : به روزرسانی Tail Emission در شبکه مونرو راه اندازی شد؛ انتظار چه تغییراتی را داشته باشیم؟

همین طور بخوانید: توییت‌های تاثیرگذار ایلان ماسک بر بازار رمز ارزها در 2021

افزایش چشمگیر حوزه‌های قضایی ممنوع یا محدودکننده ارزهای دیجیتال در سه سال گذشته نشانه‌هایی از کند شدن را نشان نمی‌دهد، زیرا چندین دولت در حال حاضر در حال بررسی برای پیوستن به این ماجرا هستند. به غیر از 51 حوزه قضایی با ممنوعیت رمزارزها، 103 حوزه قضایی قوانین ضد پولشویی و مبارزه با تأمین مالی تروریسم (AML/CFT) را اعمال کرده‌اند که نسبت به 33 حوزه قضایی دارای چنین قوانینی در سال 2018 سه برابر شده است.

بیشتر بخوانید : هشدار شرکت ESET درباره کیف پول های رمز ارزی جعلی و سرقت سرمایه کاربران

استونی، قرار است در ماه فوریه قوانین مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را اجرا کند. انتظار می‌رود که این قوانین جدید تعریف شده ارائه دهنده خدمات دارایی مجازی یا همان VASP ها را تغییر داده و ممنوعیت ضمنی در خصوص دیفای و بیت کوین را اعمال کند.

دولت هند نیز اگر چه هنوز ممنوعیت مطلق را برقرار نکرده است، اما فشار زیادی به فعالان این حوزه وارد ساخته و عجیب نیست که در سال‌ها یا حتی ماه‌های پیش رو، شاهد ممنوعیت مطلق ارزهای دیجیتال در این کشور باشیم و هند نیز به کشورهایی که رمزارزها را ممنوع کرده‌اند، اضافه شود.

بیشتر بخوانید : متا به توسعه و سرمایه‌گذاری متاورسی خود در 2023 ادامه خواهد داد

بیشتر بخوانید : ظهور توکن دیگری باز هم با نام اسکویید گیم؛ بازم هم شاهد کلاهبرداری خواهیم بود؟

بیشتر بخوانید : صرافی‌های رمز ارزی داخلی به زودی اینماد دریافت می‌کنند

0
0
برای پیشنهاد این مقاله به دیگر کاربران عزیز فکت کوینز روی دکمه زیر کلیک کنید

فکت کوینز مرجع خبر،تحلیل،آموزش رمز ارز

برای دیدن آموزش های
رایگان بیشتر،عضو شوید

    اشتراک در
    اطلاع از
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه نظرات
    محل تبلیغ
    ramzarzy
    0
    نظر خود را بنویسید !x