استخراج ارزهای دیجیتال

خانهآموزش هااستخراج ارزهای دیجیتال

آنچه می‌خوانید...

استخراج ارزهای دیجیتال
فرآیند استخراج

بلاک چین

هر جا که سخن از استخراج بیت کوین و ارزهای دیجیتال باشد قطعاً نام بلاکچین و فناوری آن هم به گوش میخورد. در سیستم بانکداری سنتی افراد برای انجام تراکنش ها و انتقال مبالغ به حساب یکدیگر از واسطه ای به نام بانک استفاده میکنند. اما امروزه فناوری بلاکچین همه چیز را دگرگون کرده و نیاز به این واسطه ها را بر طرف کرده است. خریداران و فروشندگان قادرند به صورت مستقیم و بدون واسطه با یکدیگر ارتباط بر قرار کنند. به این  نوع از تراکنش ” همتا به همتا” میگویند.

در گذشته داده ها به صورت لیست یا فهرست در فایل ذخیره می شدند. اما این روش معایبی ازجمله مدیریت دشوار در جستجو و بازیابی اطلاعات را به همراه داشت. پس از آن ساختارهای جدول به وجود آمد که دیتابیسهایی که بر این اساس کار می کنند بسیار قدرتمند هستند. و می توانند داده ها را مدیریت می کند.

در حال حاضر هنوز هم از این ساختار داده استفاده می شود. اما معمولاً توسط یک نهاد مرکزی اداره می شوند، بانک و شبکه های اجتماعی مورد علاقه شما همگی از پایگاه داده برای ذخیره داده های شما استفاده می کنند.

این نهادها تصمیم می گیرد چه کسی می تواند داده ها را به پایگاه داده اضافه کند و چه کسی می تواند به آن دسترسی پیدا کند ، اما همچنان قدرت تغییر یا حذف داده را دارد.

می توانید پروفایل شبکه های اجتماعی خود را ویرایش کنید. دوستان شما می توانند این اطلاعات را ببینند ، اما اگر شما شرایط توافق نامه سایت را نقض کنید ، آنها می توانند پست شما را حذف کنند.

و اما بلاکچین یک ساختار جدید داده برای ذخیره سازی ارائه می کند به این صورت که داده ها در بلاکهایی ذخیره شده و به صورت زنجیره ای به هم متصل هستند.بلاکچین در یک شبکه نظیر به نظیر کار می کند.

هش ریت

سختی Bitcoin با قیمت بیت کوین و هش ریت ارتباط مستقیم دارد.با افزایش قیمت بیت کوین ، ارزش پاداش استخراج افزایش می یابد و درآمد استخراج هر H / s یا TH / s نیز افزایش می یابد. بیشتر ماینرها انگیزه دارند سخت افزارهای استخراج خود را که قبلاً بی سود بوده اند روشن کنند یا تجهیزات بیشتری را برای شروع استخراج خریداری کنند. با وجود تجهیزات بیشتر در شبکه بیت کوین ، هش ریت کلی شبکه افزایش می یابد. با هش ریت بالاتر ، بلاک های بیت کوین با سرعت بیشتری استخراج می شوند و در نهایت منجر به افزایش سختی بیت کوین می شوند.

برعکس این موضوع هم درست است. اگر قیمت بیت کوین ناگهان افت کند ، درآمد استخراج کاهش می یابد و هنگامی که پاداش استخراج نمی تواند هزینه های جاری برق برای کارکرد ماشین آلات را جبران کند ، برخی از ماینرها مجبور به خاموش کردن ماشین های خود می شوند. هش ریت شبکه شروع به کاهش می کند و در نهایت ، سختی Bitcoin رو به پایین تنظیم می شود.سختی استخراج ارز رمزنگاری شده مانند بیت کوین نشان می دهد که یافتن هش مناسب برای هر بلاک چقدر دشوار و وقت گیر است.

الگوریتم گواه اثبات کار

اثبات کار (PoW) مفهومی است که از قبل وجود داشته است. ، ایده PoW برای اولین بار توسط Dwork و Naor در سال 1993 ارائه شد. آنها ایده استفاده از اثبات کار را برای مقابله با هرزنامه ایمیل(spam) مطرح کردند. طبق پیشنهاد آنها ، ارسال كننده ایمیل باید یك معمای ریاضی پرمصرف را حل کرده و راه حل آن را در ایمیل به عنوان اثبات انجام کار ، ارائه دهد. گیرنده ایمیل فقط در صورت تأیید راه حل ، ایمیل را می پذیرد. در محیط بلاکچین ، مفهوم مشابهی اتخاذ شده است.

در پروتکل اجماع PoW ، ماینر یک معمای رمزنگاری پیچیده را حل می کند تا فرصتی برای پیوست بلوک بعدی به بلاکچین و کسب پاداش کار انجام شده و انرژی مصرف شده را داشته باشد. هر گره باید ثابت کند که کار کافی را برای ایجاد فرصتی برای پیوستن بلوک بعدی به زنجیره بلوک انجام داده است. بنابراین ، این مدل Proof-of-Work نامیده می شود.

هر مکانیسم PoW به یک آستانه وابسته است. که در بسیاری از سیستم های بلاکچین به عنوان پارامتر سختی شناخته می شود. سختی معمای رمزنگاری توسط فرآیند بلاکچین به صورت پویا کنترل می شود. اثبات کننده محاسبات را در چند دور انجام می دهد. تا نتیجه با سختی تعیین شده مطابقت داشته باشد و هر دور به عنوان یک تلاش اثبات شده شناخته شود. PoW پرکاربردترین مکانیسم برای دستیابی به اجماع توزیع شده بین شرکت کنندگان در مورد ترتیب بلاک و وضعیت آن در بلاکچین است.

ماینر

شبکه بلاکچین شامل همه افرادی است که به هر شکلی با بلاکچین تعامل دارند. هر کسی که به شبکه بلاکچین متصل شود به عنوان یک “گره” برای شبکه عمل می کند.

ماینرها کسانی هستند که شبکه را ایمن می کنند. آنها کد رمز ارز را اجرا می کنند. و منابع خود را به افزودن بلوک های جدید به بلاکچین اختصاص می دهند. به عنوان مثال در شبکه بیت کوین این کار را از طریق اثبات کار انجام می دهند. آنها به خاطر تلاشهایشان پاداش می گیرند.

ماینرها به دلیل مشارکت در شبکه ، از طریق بررسی تراکنشها ، کوین پاداش می گیرند. استخراج می تواند یک تجارت سودآور باشد ، اما عمدتا زیرساخت های مهم بلاکچین را فراهم می کند. ماینرها داده های جدیدی را برای افزودن به بلاکچین ایجاد می کنند. بنابراین امکان انجام تراکنشها و خریدها در شبکه فراهم می شود.

پاداش 

اولین ماینری که هش صحیح را به دست آورد، پیروزی خود را به بقیه شبکه اعلام می‌کند. پس تمام ماینرها بلافاصله کار روی آن بلاک را متوقف کرده و سعی می‌کنند بلاک دیگری را حل کنند. ماینر پیروز در ازای کارش مقداری بیت کوین پاداش می‌گیرد.

در زمان نوشتن این مقاله، پاداش هر بلاک 6.25 بیت کوین است که در سال ۲۰۲۰ حدود 70000 دلار ارزش دارد. اگرچه، آنقدر هم که به نظر می‌رسد کار ساده‌ای نیست. بر سر این پاداش رقابت تنگاتنگی بین ماینرهاست. به عنوان یک ماینر هرچه قدرت محاسباتی بیشتری داشته باشید اعداد بیشتری حدس میزنید. در نتیجه احتمال برنده شدن شما بیشتر خواهد بود. استخراج، بسیار پر هزینه است. نه تنها به خاطر سخت افزار قدرتمند مورد نیاز این کار، بلکه به دلیل مقادیر زیاد برقی که مصرف می‌شود.

در آینده تعداد بیت کوین‌های اعطا شده به عنوان پاداش برای حل پازل، کاهش می‌یابد. در حال حاضر این جایزه 25.6 بیت کوین است اما این تعداد هر ۴ سال یک بار نصف می‌شود . تاریخ بعدی( 2024)با توجه به هزینه برق و هزینه سخت افزار، ارزش بیت کوین درچند سال آینده بالا می‌رود تا شاید بخشی از این کاهش پاداش را جبران کند، اما قطعی نیست.

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان