قانون رسیدگی به وضعیت ارزهای دیجیتال اواسط ماه جاری به مجلس وارد می‌شود

خانهاخبارقانون رسیدگی به...

آنچه می‌خوانید...

فکت کوینز: سید کاظم موسوی، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی از ورود قانون رسیدگی به وضعیت ارزهای دیجیتال در اواسط ماه جاری خبر داد. این در حالی است که پرویز محمدنژاد قاضی محله، عضو کمیسیون انرژی، می‌گوید نمایندگان در رابطه با قانون‌گذاری ارزهای دیجیتال هنوز به توافق نرسیده‌اند.

به گزارش دنیای اقتصاد، سید کاظم موسوی، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی، در رابطه با آخرین وضعیت قانون ساماندهی و رسیدگی به ارزهای دیجیتال گفته است:

- Advertisement -

«در حال حاضر قانون ساماندهی به وضعیت رمزارز‌ها در کمیسیون اقتصادی به تصویب و تأیید نمایندگان رسیده و پیش‌بینی می‌شود که در نیمه ماه جاری این قانون به‌منظور رأی‌گیری نهایی روانه صحن علنی مجلس شود.»

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی در حالی خبر از ورود قانون ساماندهی ارزهای دیجیتال به صحن علنی مجلس می‌دهد که پرویز محمدنژاد قاضی محله، عضو کمیسیون انرژی، گفته است نمایندگان به توافق نسبی برای وضع قانون در حوزه ارزهای دیجیتال دست نیافته‌اند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفته است:

«بنا بر پیشنهاد برخی از نمایندگان، طرح ورود رمزارزها به قانون برنامه بودجه ۱۴۰۰ وجود داشت که با مخالفت جدی برخی دیگر از نمایندگان روبه‌رو شد، چراکه اعطای امتیازهایی از منابع کشور برای کاربردهای مختلف ارزهای دیجیتال صحیح نیست.»

بیشتر بخوانید: سرمایه گذاران خرد شیبا را به بیت کوین ترجیح می دهند

پرویز محمدنژاد قاضی محله، در ادامه افزود:

«یکی از این موارد مصرف برق در صنعت ماینینگ با تعرفه صنعتی ۸۰ تومان بوده که بهای تمام‌شده برای تولید همین مقدار مشخص از برق ۵۸۰ تومان است؛ یعنی در این شرایط برای استخراج رمزارز باید ۵۰۰ تومان سوبسید در نظر گرفته شود که تخلف است. اعطای امتیازهای مربوط به برق به صنعت استخراج رمزارز مطلوب نیست و باید با آن مقابله شود.»

عضو کمیسیون انرژی مجلس در مورد هزینه‌های تولید ارزهای دیجیتال افزود:

«سرعت استخراج بیت‌کوین یک عدد در هر ده ماه بوده که هزینه‌های برآورد شده در این ده ماه رقمی بین دوازده تا ۱۵ هزار دلار است. ما‌به‌التفاوت بهای تمام‌شده تولید بیت کوین و قیمت بازار آن، تنها به سود افرادی خاص در این حوزه است و عواید آن نصیب دولت نخواهد شد.»

او در رابطه با وضعیت ارزهای دیجیتال در دیگر کشورها گفته است:

«بسیاری از مناطق از جمله برخی از کشور‌های مادر تولید این ارزها، ممنوعیت حضور گسترده این ارزهای دیجیتال و استخراج آن توسط عوام را صادر کرده‌اند؛ بنابراین اعطای تسهیلات برای حوزه‌های مختلف رمزارز باید با تأمل و بررسی ویژه انجام شود.»

برای اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

1 نظر

  1. سلام همه کشورها از انرژی خورشیدی برق تولید میکنن اما کشور ما هنوز درگیر اب باران وسد و توربون هستند برای همین ما جهان سوم هستیم که ذهنمون رو در گیر کم مصرف کردن برق میدینیم

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان