ایلان ماسک: ارزهای دیجیتال پول آینده هستند. + ویدئو مصاحبه

خانهویدئوهامصاحبه و لایوایلان ماسک: ارزهای...

آنچه می‌خوانید...

ارز های دیجیتال، آینده پول امروزی

چند سالیست که صحبت از ارز‌های دیجیتال بیشتر از همیشه است. پول‌های مجازی هر روز رنگ بیشتری از واقعیت به خود می‌گیرند. در مصاحبه‌ای که فوریه 2020 از ایلان ماسک منتشر شد، ارزهای دیجیتال را به عنوان پول آینده معرفی کرد. با توجه به اینکه در چند سال اخیر شرکت‌های بزرگی مثل مایکروسافت، پی‌پال، تسلا و… برای ارائه خدمات و فروش محصولات خود، حاضر به دریافت هزینه‌ها از طریق بیت کوین و ارز‌های دیجیتال دیگر شده‌اند، این امر اصلا دور از ذهن نیست.

طلوع اقتصاد جدید

ارز دیجیتال یا کریپتوکارنسی، یک رسانه تبادل دارایی، مبتنی بر اینترنت است که برای انجام تراکنش های مالی از توابع رمزنگاری استفاده می‌کند. ارزهای دیجیتال برای دستیابی به تمرکززدایی ، شفافیت و تغییرناپذیری از فناوری بلاکچین استفاده می کنند. مهمترین ویژگی ارز رمزنگاری این است که توسط هیچ مرجع مرکزی کنترل نمی شود. غیرمتمرکز بودن بلاکچین باعث می شود ارزهای رمزپایه از لحاظ نظری از روشهای قدیمی کنترل و تداخل دولت مصون بمانند. کلمه “کریپتو” در کریپتوکارنسی به این معنی است که از تکنیک های رمزگذاری برای ایمن سازی شبکه در آنها استفاده شده است.

ارزهای رمزنگاری شده طلای دیجیتال هستند. پولی سالم که از نفوذ سیاسی در امان است. ارزهای رمزپایه ابزاری سریع و راحت برای پرداخت با دامنه جهانی هستند و به اندازه کافی خصوصی و ناشناس هستند.

 

رقابت پول رایج امروزی و ارزهای دیجیتال

بسیاری از ثروتمندان دنیا، از جمله بیل گیتس و ایلان ماسک، آینده را از آن ارزهای دیجیتال می‌دانند. ایلان ماسک بارها اعلام کرده که خرید بیت‌کوین را عاقلانه‌تر از نگهداری وجه نقد می‌داند. به گفته دویچه بانک، سیستم فعلی پول شکننده است. طبق نظر دویچه بانک تا سال 2030، حدود 200 میلیون کاربر از ارزهای دیجیتال استفاده خواهند کرد. این بانک آلمانی معتقد است افزایش تقاضا برای ناشناس ماندن و پرداخت‌های غیرمتمرکز، یکی از مهم‌ترین دلایل برتری ارزهای دیجیتال در آینده است.

اما همه این موارد، وابسته به یک عامل است؛ دولت‌ها چه رویکردی نسبت به ارزهای دیجیتال خواهند داشت؟ معمولا سه رویکرد کلی بین دولت‌ها وجود دارد. اولین رویکرد، رویکرد خصمانه است. در این حالت دولت‌ها با این فناوری مشکل دارند و به طور کلی آن را ممنوع می‌کنند. گروه دوم رویکرد منفعل است، یعنی به طور کلی حامی این فناوری نیستند و منتظر می‌مانند تا اتفاقات را بررسی کنند، و سپس تصمیم گیری می‌کنند. گروه سوم را کشورهایی تشکیل می‌دهند که با فعالیت‌ کریپتو در مناطق خاص و براساس امکانات موجود موافقت می‌کنند.

با این وجود، بزرگترین قربانی ارزهای دیجیتال فیات نیست، بلکه کارت‌های پلاستیکی است که امروزه از آنها استفاده می‌کنیم. در چند دهه اخیر، از آنجایی که دسترسی به پول نقد همیشه ممکن نیست، ما به مرور استفاده از پول نقد را حذف کرده‌ایم. اگر به تکامل فکر کنید، متوجه می‌شوید ک از پول کاغذی و سکه، به معاملات آنلاین و کارت‌های اعتباری رسیدیم. هم‌اکنون با پذیرش روز افزون ارزهای دیجیتال، دیگر نیازی به استفاده از کارت‌های بانکی مختلف نخواهد بود.

 مزایای ارزهای دیجیتال

1.در مقایسه با سیستم‌های الکترونیکی دیگر، هزینه انتقال، نگهداری و دریافت بسیار کمتری دارد.

2. طبق آمار در سال 2011، حدود 65% مردم به علت وضعیت بد ارز داخلی یا وضعیت نابسامان بازار، بخش زیادی از دارایی خود را از دست دادند. اما از آنجایی که ارزهای دیجیتال وابسته به کشور یا بانک مشخصی نیست، استفاده از آن برای تمامی افراد امکان‌پذیر است. همین موضوع باعث پیشرفت اقتصادی زیادی شده.

3. این ارزها امنیت و حریم خصوصی بالایی دارند، سرقت اطلاعات ساده نیست و تمامی اطلاعات در پایگاه‌ داده ذخیره می‌شود و دسترسی به آنها تقریبا غیرممکن است.

4. تنها شما می‌توانید ارز دیجیتال خود را مدیریت کنید. در این روش شخص ثالث مثل بانک‌ها، موسسات مالی، شرکت‌ها، دولت‌ یا حکومت‌ها، کنترلی روی سرمایه شما نخواهند داشت.

5. ارز دیجیتال برخلاف فیات‌ها تورم زا نیست. این تورم زا نبودن دو دلیل اصلی دارد: مورد اول این است که تعداد ارزهای دیجیتال محدود است، برای مثال تعداد بیت‌کوین به 21 میلیون می‌رسد، و کسی نمی‌تواند بیشتر ازین تعداد بیت‌کوین تولید کند. و دوم اینکه هیچ شرکت یا ارگانی نمی‌تواند غیرمجاز ارز دیجیتال تولید کند و با سیاست گذاری‌های مالی ارزش آن رمز ارز را پایین بیاورد.

معایب ارزهای دیجیتال

ماهیت نیمه ناشناس معاملات ارزهای رمزنگاری شده آنها را برای بسیاری از فعالیت های غیرقانونی مانند پولشویی و فرار مالیاتی مناسب می کند. با این حال ، مدافعان ارزهای رمزپایه اغلب ناشناس بودن خود را مفید ارزیابی می کنند ، و مزایای حفظ حریم خصوصی مانند محافظت از افشاگران یا فعالانی را که تحت حکومت های سرکوبگر زندگی می‌کنند‌، ذکر می‌کنند. برخی از ارزهای رمزنگاری شده خصوصی تر از بقیه هستند.

سخن پایانی

دنیای ارزهای دیجیتال هر روز گسترده‌تر و استفاده از آن بیشتر می‌شود. ارزهای دیجیتال به دلایل متعددی اثبات کردند که جایگزین مناسبی برای پول رایج امروزی خواهند بود. از آنجا که ارزهای دیجیتال به مرور زمان پیشرفت چشمگیری داشته اند، کسب دانش در این زمینه ضروری به نظر می رسد.

 

 

 

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان