
داده های درون زنجیره ای نشان از سقوط بیشتر قیمت اتریوم دارند
فکت کوینز: بررسی و تحلیل نمودار و داده های درون زنجیره ای اتریوم تصویری نزولی را به ما میدهد، این در حالی است که در یک ماه گذشته نیز قیمت اتریوم ریزشی 11 درصدی را تجربه کرده است، با این وجود باید دقت داشت که برخی از دارایی های مالی سنتی در همین فاصله زمانی سقوط های قیمتی بزرگ تری را تجربه کردهاند.

در حال حاضر نگرانی تریدرها از دست رفتن حمایت کف کانال نزولی در محدوده 2850 دلاری است که میتواند به شدت گرفتن ریزش کمک کند. چنین اتفاقی اما تا حد زیادی بستگی به موقعیت های معاملاتی تریدرهای مشتقه و شاخص های درون زنجیره ای شبکه اتریوم دارد.
بنابر داده های DeFiLlama، ارزش کل قفل شده شبکه اتریوم در 30 روز گذشته روندی خنثی به خود گرفته و در 27 میلیون اتر ثابت مانده است. ارزش کل قفل شده در حقیقت بیانگر میزان کوین های وارد شده به قرار دادهای هوشمندی مانند بازارهای NFT، بازی ها و دیفای در یک شبکه است.
میانگین کارمزد تراکنش های اتریوم نیز اخیرا و پس از کف 11.5 دلاری در 20 آوریل دوباره با افزایش همراه بوده و به 13 دلار رسیده است. باید دید که آیا دلیل آن کاهش استفاده از برنامه های غیرمتمرکز در شبکه بوده یا اینکه کاربران در حال استفاده از راهکارهای لایه 2 هستند.
تریدرها از داده های بازار فیوچرز برای بررسی موقعیت های معاملاتی تریدرهای حرفه ای استفاده میکنند. با این حال برخلاف قراردادهای پرپچوال آتی عادی، قراردادهای فصلی بیشتر مورد علاقه نهنگ ها و بازارسازان هستند چرا که از فاندینگ ریت پرهیز میکنند.
اندیکاتور قراردادهای آتی اتریوم تفاوت میان بازار اسپات در لحظه را با قراردادهای آتی بلند مدت مقایسه میکند. در یک بازارخنثی این شاخص اتریوم باید بین 5 تا 12 % باشد تا تریدرها از قفل کردن سرمایه خود در قراردادها سود ببرند.

در حال حاضر این شاخص درون زنجیره ای عدد 2 % را نشان میدهد که بیانگر عدم تقاضا از سمت خریداران است. در حالی که به صورت قطعی نمیتوان آن را تایید کرد اما عدد این شاخص در زیر محدوده 5 % معمولا سیگنالی نزولی است.
مطلب مفید: اینفیورا (Infura) چیست؟ اتصال سریعتر و آسانتر به بلاکچین اتریوم
داده های بیانگر آن هستند که تریدرهای حرفه ای اتریوم در چند ماه گذشته حالتی خنثی و نزولی داشتهاند. با این حال در همین زمان افرادی نیز بودهاند که باعث بالا رفتن قیمت و نشانه های صعودی در داده های مشتقه شدهاند. به همین دلیل برای درک بهتر باید داده های درون زنجیره ای اتریوم را به صورت کامل تحلیل کرد.
شاخص های درون زنجیره ای اتریوم
اندازه گیری تعداد آدرس های فعال در شبکه میتواند اندیکاتوری مناسب برای مشخص کردن کاربردی بودن یک شبکه باشد. البته این شاخص میتواند به دلیل افزایش پذیرش راهکارهای لایه 2 کمی گمراه کننده باشد اما در هر حال دیدی کلی از کاربرد شبکه را فراهم میکند.

تعداد میانگین 584477 آدرس فعال روزانه کاهشی 4 درصدی را نسبت به یک ماه گذشته و همچنین تعداد 675117 آدرس در ماه نوامبر 2021 نشان میدهد. علاوه بر آن، داده های بیانگر آن است که تراکنش های توکن های اتریوم نشانه ای از رشد حداقل در شبکه لایه 1 ندارند.
بدین ترتیب تریدرها برای درک بهتر باید میزان استفاده از برنامه های غیرمتمرکز شبکه را بررسی کنند و از تمرکز تنها روی ارزش کل قفل شده بپرهیزند چرا که این شاخص تنها بر برنامه های دیفای متمرکز است.

داده های درون زنجیره ای نشان میدهد که تعداد آدرس های فعال در برنامه های غیرمتمرکز اتریوم در 30 روز گذشته روندی خنثی به خود گرفته است. همچنین به صورت کلی، داده ها در این زمینه کمی نا امید کننده هستندچرا که در مقایسه با اتریوم، شبکه سولانا شاهد افزایش 34 درصدی آدرس های فعال در شبکه خود بوده است.
به نظر میرسد در صورتی که شاهد تغییراتی در شبکه اتریوم مانند رشد تراکنش ها و استفاده از Dapp ها نباشیم، سطح حمایتی 2850 دلاری نیز نتواند مقاومت چندانی از خود نشان دهد و اتریوم اصلاح عمیق تری را تجربه کند.
برای اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.