الکساندر هاپتنر: سه دلیل برای قانونی شدن بیت کوین توسط کشور‌ها وجود دارد

خانهاخبارالکساندر هاپتنر: سه...

آنچه می‌خوانید...

فکت کوینز: الکساندر هاپتنر مدیرعامل صرافی BitMEX معتقد است انتقال حواله، تورم و سیاست از جمله دلایلی هستند که باعث می‌شوند کشورهای بیشتری قدم در مسیر السالوادور بگذارند و بیت کوین را به ارزی قانونی تبدیل کنند.

به گزارش کریپتوپوتیتو، تصمیم السالوادور مبنی بر قانونی کردن بیت کوین در داخل مرزهای این کشور بحث‌های زیادی را به وجود آورده است. در حالی که مردم ناراحتی خود از این سیاست را ابراز کرده‌اند، افراد مشهوری چون مایکل سیلور این حرکت را تحسین کرده است. با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا این تصمیم منجر به انقلاب مالی خواهد شد یا تنها اقدامی سیاسی برای رسیدن به قدرت بوده است.

- Advertisement -

اخیرا در پستی وبلاگی، الکساندر هاپتنر، مدیرعامل صرافی BitMEX از قانونی شدن بیت کوین و حرکت السالوادور حمایت کرد. او اذعان داشت از اینکه سران کنونی سیستم مالی مثل بانک جهانی و صندوق سرمایه گذاری Moody و … السالوادور را به خاطر این تصمیم مورد حمله قرار داده‌اند، تعجب نکرده است. وی افزود:

«چیزی که این منقدان از فهم آن عاجز هستند، این است که کشورهای در حال توسعه مثل السالوادور دارند جهان را به سمت ارزهای دیجیتال و پرداخت‌های غیرمتمرکز سوق می‌دهند.»

مدیرعامل BitMEX همچنین پیش بینی کرد، حداقل 5 کشور در حال توسعه دیگر در سال 2022 مسیر السالوادور را دنبال خواهند کرد.

انتقال حواله

درصد قابل توجهی از مردم کشورهایی مانند السالوادور، در کشورهای دیگر کار می‌کنند و برای اعضای خانواده خود پول می‌فرستند. بر اساس گفته هاپتنر، در حالی که شرکت‌های خدمات مالی پیشرو با کارمزدهای بالا و سرعت پایین تراکنش‌ها مردم را به ستوه می‌آورند، بیت کوین با کارمزد کم و سرعت تراکنش بالا می‌تواند راه‌حل مناسبی برای این مشکل باشد.

این اولین باری نیست که مدیرعامل BitMEX دارایی‌های دیجیتال را با سیستم مالی سنتی مقایسه می‌کند. وی پیش‌تر نیز در مصاحبه‌ای گفته بود توسعه ارزهای دیجیتال با سرعت زیادی در حال رخ دادن است.

مطلب مفید: ویتالیک بوترین: اخلاقی نبودن پذیرش اجباری بیت کوین در السالوادور

تورم

دلیل بعدی که هاپتنر به آن اشاره کرد خطر افزایش تورم پس از همه‌گیری کرونا بود. مشخص است که کشورهای در حال توسعه کشمکش اقتصادی بیشتری نسبت به کشورهای پیشرفته دارند. با قدرت گرفتن تورم و تاثیر روی شبکه مالی، مردم معمولا به دنبال جایگزینی برای ارز فیات خود می‌روند. وی برای ثابت کردن این ادعا به ترکیه اشاره کرد و گفت:

«با افزایش تورم به بالای 15 درصد در ترکیه، پذیرش ارزهای دیجیتال سرعت گرفت. در نتیجه آن، مقامات این کشور به سرعت ممنوعیت‌هایی را علیه خدمات و ارزهای دیجیتال ایجاد کردند. اما نرخ تورم الان 19.25 درصد است.»

بسیاری از افراد مشهور دیگر نیز از این ایده که بیت کوین می‌تواند در زمان بحران‌های مالی موفق ظاهر شود، حمایت کرده‌اند. افرادی همچون داون فیتزپاتریک بر این باورند که موجودی کلی 21 میلیون واحدی این ارز دیجیتال باعث می‌شود از چاپ بی پشتوانه پول که بانک‌های مرکزی انجام می‌دهند، جلوگیری شود.

سیاست

بیت کوین تنها یک ارز دیجیتال نیست بلکه یک تکنولوژی، ذخیره ارزشمند و به عقیده بسیاری آینده سیستم مالی است. هاپتنر می‌گوید، سیاست مدارها دوست دارند خود را فعال، مردمی و اگر آن را به عنوان ابزار پرداخت رسمی قبول کنند، نوآور نشان دهند. هرچند، علیرغم حمایت از این موضوع، هاپتنر اشاره داشت که بدین شکل، سیاست مدارهای بزرگ محبوبیت خود را نه به خاطر موفقیت‌های کاری بله به خاطر بیت کوین بیشتر می‌کنند. او افزود:

«این یک نامه عاشقانه به رئیس جمهور السالوادور نیست که با این سیاست در پیش گرفته قصد دارد آینده سیاسی خود را تضمین کند. من از این سیاست حمایت می‌کنم اما فکر می‌کنم یک ریسک بلند مدت نیز وجود دارد.»

در ادامه او بیان داشت، که اگر یک سیاست مدار بزرگ نقش مهمی در پذیرش بیت کوین ایفا کند و شکست بخورد، به صورت خودکار تصویر این دارایی دیجیتالی را بد جلوه می‌دهد.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان