
رئیسجمهور دستور داد: درگاههای فروش رمزارز مسدود نشوند
گزیده خبر:
چندی پیش گفتههایی مبنی بر مسدودیت درگاههای صرافیهای آنلاین فروش رمزارز مطرح شد اما رئیس بانک مرکزی آن را رد کرد.
فعالیت درگاههای فروش رمزارز؛ نظر مسئولان چیست؟
در یک سال گذشته، تعداد زیادی از ضرر دیدگان در بورس برای جبران پول ازدسترفته به بازار رمزارزها پناه آوردهاند. اما غیرقانونی بودن مبادله این نوع ارزها بین افراد و نگرانی جهت خروج سرمایه از کشور باعث ایجاد اختلافاتی در زمینه ارزهای دیجیتال در کشور شده است.
به گزارش ایسنا، چندی پیش بانک مرکزی به شرکت شاپرک اعلام کرد تا نسبت به مسدودسازی درگاههای ارائهدهنده رمزارزها اقدام شود.
پسازاین، با ورود به سال جدید و با گزارشات مبنی بر ادامه فعالیت درگاههای پرداختی ارائهدهنده رمزارز، رئیس مجلس به داستان ورود کرد و ضمن خواستار شدن مسدودسازی درگاههای فروش رمزارز، از بانک مرکزی خواست تا بهعنوان متولی اصلی حوزه نظام پولی در اسرع وقت، ضمن ارائه برآورد قابل اتکا از آینده این فناوری و اثر آن بر اقتصاد و بهویژه نظام پولی کشور، مقررات لازم برای فعالیت ارزهای دیجیتال را تدوین و نسبت به نظاممند کردن این حوزه در کشور اقدام نماید. تا آن زمان، با متضرر شدن مردم بهواسطه درگاههای مجوزدار از سمت بانک مرکزی، بانک مرکزی باید پاسخگو باشد.
با بالا گرفتن بحث در رابطه با فعالیتهای ارزهای دیجیتال، همتی رئیس بانک مرکزی تأکید کرد که تا زمان ترسیم نقشه راه در این زمینه، از مسدودسازی درگاههای پرداخت صرافیها جلوگیری به عمل خواهد آمد.
در تازهترین اقدام، نامهای از دفتر نهاد ریاست جمهوری در رابطه با رمزارزها به بانک مرکزی ارسالشده است. در این نامه، با توجه به درخواست 60 هزار نفر از فعالین کسبوکار در حوزه رمزارزها، از بانک مرکزی خواستهشده تا از مسدود شدن درگاههای فروش رمزارز جلوگیری شود.
بنابر تازهترین آمار، بیش از 12 میلیون ایرانی به بازار رمزارزها واردشدهاند. 77 درصد آنها با هدف حفظ ارزش پول به این بازی آمدهاند. بنابراین احساس میشود که برای کاهش ضرر و نگرانیهای مردم نسبت به سرمایههای خود، باید سیاست و تصمیمی معقول از سوی مسئولان دراینباره در نظر گرفته شود.
برای اطلاع از آخرین اخبار مربوط به فعالیت رمزارزها در ایران با فکت کوینز همراه باشید.