
درآمد 33 میلیون دلاری هکرها از حملات باج افزار در سال 2021
گزیده خبر:
به گزارش دیکریپت و بر اساس دادههای Ransomwhere، هکرها با استفاده از حملات باج افزار در سال 2021 تا بدین جای کار بیش از 33 میلیون دلار باج گرفتهاند. علاوه بر این، در صورتی که سندیکای تبهکاری اینترنتی روس REvil بتواند 70 میلیون دلاری که در جریان حمله جدید خود به 200 شرکت آمریکایی درخواست کرده را دریافت نماید، این رقم به میزان چشمگیری افزایش خواهد یافت. گفتنی است هکرها بیشتر از طریق بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال از قربانیان باج گرفتهاند.
درآمد 33 میلیون دلاری هکرها از حملات باج افزار
در سال 2021 تا بدین جای کار، گروه REvil یکسوم از این 33 میلیون دلار را به جیب زده است. در حقیقت قربانیان این گروه تبهکاری تاکنون 11.3 میلیون دلار بیت کوین به آنها پرداخت کردهاند.
این گروه با این میزان باجگیری اکنون دومین گروه تبهکار باج افزاری از نظر میزان درآمد در کل تاریخ هستند. رتبه اول در اختیار گروه مایلتو/نت واکر (Mailto / Netwalker) است. این گروه تاکنون 27.9 میلیون دلار از طریق حملات باج افزاری از قربانیان گرفته است. جالب است بدانید 5.7 میلیون دلار آن در سال جاری رخ داده است.
جمعآوری اطلاعات حملات باج افزار
پلتفرم Ramsomwhere، ردیاب حملات باج افزار است که توسط جک کیبل، محقق امنیتی آژانس امنیت سایبری آمریکا راهاندازی شده است.
کیبل در توییتر عنوان کرد که فهم تأثیر کامل این حملات بدون داشتن اطلاعات مربوط به پرداختهای باجافزار غیرممکن است. به گفته وی، پردازش چنین دادههایی میتواند ما را در نحوه مقابله با این حملات یاری کند.
مطلب مفید: ماشین حساب ارز دیجیتال فکت کوینز
بر اساس تحقیقات اخیر شرکت امنیتی Barracuda، حجم حملات سایبری مربوط به بیت کوین از جمله باج افزارها از زمان شروع چرخه صعودی اخیر در پاییز سال گذشته حدود 200 درصد افزایش یافته است. با توجه به این مهم که هکرهای زیادی از قربانیان، ارزهای دیجیتال باج گرفتهاند، بسیاری از این اتفاقات برای افزایش سختگیریها در قبال ارزهای دیجیتال استفاده میکنند.
با این وجود، با توجه به ماهیت شفاف بلاک چین بیت کوین و قابلیت پیگیری پرداخت ها با توجه به آدرسها، به نظر میرسد که شناسایی مجرمان امری پیش پا افتاده باشد.
موضع آمریکا و متحدانش در این باره چگونه است؟
بر اساس گزارش سی ان ان، کاخ سفید در شرف نهایی کردن استراتژی مبارزه با حملات باج افزار قرار دارد. مطابق با این استراتژی، صرافی های ارز دیجیتال از این پس بایستی تراکنشهای مشکوک را به اعضای اتحادیه اطلاعاتی فایو آیز که متشکل از کشورهای بریتانیا، استرالیا، نیوزیلند، کانادا و ایالات متحده آمریکا است گزارش دهند.
علاوه بر این، بایدن اصرار دارد که شرکتهایی که هدف چنین حملاتی قرار میگیرند حتیالامکان باج پرداخت نکنند.