top banner adv

آینده ریپل XRP

آینده ریپل XRP
0
بازدید : 10906

در ادامه ی قسمت اول مقاله ریپل چیست، در این پست قصد داریم ضمن ارائه مزایا و معایب XRP ، از آینده XRP و  آنچه هم اکنون در این شبکه میگذرد اشاره کنیم.

بانک‌های پشتوانه ریپل

آیا ریپل سرمایه گذاری خوبی است؟

اصلاً چیزی تحت عنوان سرمایه گذاری با اطمینان  100٪  وجود ندارد. و هر تصمیمی خطرات خودش را به همراه دارد. در هر صورت تصمیم با خود شماست. با این حال، در ادامه مقاله به معرفی جوانب مثبت و منفی سرمایه گذاری در ریپل و آینده XRP خواهیم پرداخت.

مزایا:
  1. همانطور که در بالا به آن اشاره شد، ریپل سازمان رسمی و مورد اعتماد بانک هاست. این استارت‌آپ، بلاکچین یک کمپانی بی نام و نشانی نیست.
  2. بدون تورم است. همه توکن ها از ابتدا استخراج شده و موجود می‌باشند. هرچه بانک‌ها بیشتر از آن به عنوان بستر معاملاتی خود استفاده کنند، ارزش XRP بالاتر خواهد رفت. اگر روزی همه بانک‌ها تصمیم بگیرند که از آن به عنوان واحد پول بانکی استفاده کنند، سرمایه گذاران اولیه ریپل به ثروت عظیمی دست پیدا خواهند کرد.
معایب:

    بیشتر بخوانید : استیبل کوین SHI چیست ؟ با استیبل کوین شیبا آشنا شوید

  1. با اینکه ایده اصلی رمز ارز بر نامتمرکز بودن بنا شده، اما این سیستم به شدت متمرکز است. از آنجایی که کل توکن ها از ابتدا استخراج شده‌ هستند پس این توسعه دهندگان شبکه اند که تصمیم می‌گیرند چه زمانی و چه مقدار از آنها را منتشر کنند .و یا حتی اصلاً منتشر کنند یا نه.
  2. امروزه آزمایشگاه ریپل نزدیک به ۶۱ درصد از کوین‌ها را در اختیار دارد. به همین دلیل است که بیشتر یک کالای انحصاری به حساب می آید.
  3. ریپل یک پروتکل هوشمند و متن باز است. اما از آنجایی که کدهایش قابل دسترسی می‌باشد بسیار در معرض هک شدن قرار دارد.
  4. بیشتر بخوانید : ارز بیبی دوج (Babydoge) چیست؟

چرا ریپل مورد انتقاد قرار میگیرد؟

  • اگرچه هستند بسیاری از بانک‌های معتبری که قصد دارند در آینده از ریپل استفاده کنند، اما خیلی از آنها فعلاً در حال تست این سیستم هستند.البته تعدادی از این بانک‌ها از توکن آن استفاده نمی کنند. اما برای جا به جایی پول از پلتفرم این سیستم بهره می برند. پس احتمالاً بانک‌ها آن قدرها هم طرفدار ریپل نیستند. و به آینده ریپل آنقدرها هم که باید امیدوار نیستند.
  • این سیستم ممکن است تراکنش‌های شما را فریز کند. از برجسته‌ترین موارد می‌توانیم به معامله یک میلیون دلاری جد مک کلاب اشاره کنیم. زمانی که او می‌خواست یک میلیون دلار ریپل را بفروشد معامله‌اش نقض شد. شایعه شد پس از اینکه جد شرایط قرارداد را نقض کرد، این اتفاق افتاد .اما کلاً فریز کردن معامله خلاف اصول اولیه رمزارزهاست.

نظریه کارشناسان  

کارشناسان و فعالان در حوزه رمزارز قبلاً در مورد آینده این رمزارز اظهار نظر کرده اند. که در ادامه دو مورد از آنها را با هم بررسی میکنیم.

رومن گوالف گیبز، مدیر عامل و مدیر ارشد طراحان سیستم بریلینس پیناکل ،درباره پیشرفت ریپل در سالهای 2018 و 2019 اظهار نظر کرده بود:

بیشتر بخوانید : توکن سانتریفیوژ (CFG) چیست؟ صفر تا صد پروتکل Centrifuge

“ریپل مطمئناً در سال ۲۰۱۸ میتواند به جایگاه بالاتری در جدول ارتقا پیدا کند. اما به احتمال زیاد درسال ۲۰۱۹ شاهد این اتفاق خواهیم بود. زمانی که بازار شاهد کدگذاری پروژه‌های بیشتری در الگوریتم‌هایی مثل ریپل و اتریوم باشد، کاربران دست از سر دیگر کوین‌های بزرگ بر خواهند داشت. مدتی طول می‌کشد تا بازار این را هضم کند، بنابراین من پیش بینی می‌کنم سال ۲۰۱۹ زمان احتمالی وقوع این جریان باشد. البته، به لطف رمزنگاری، احتمال وقوع هر اتفاقی وجود دارد . بنابراین از نزدیک تماشا کنید. ”

اظهار نظر شیدان گوران، رئیس فناوری‌های بلا کچین جهانی ، در رابطه با ریپل

” بعید است که ریپل در سال ۲۰۱۸ بتواند یک یا دو جایگاه در جدول بالاتر بیاید، و این مساله سه دلیل دارد: اولین دلیل حجم کل دلار است که هر کدام از 3 ارز برتر را از نظر حجم کلی بازار از هم جدا میکند. بیت کوین بیش از 191 میلیارد دلار است، اتریوم بیش از 84 میلیارد دلار و ریپل بیش از 35 میلیارد دلار. ریپل برای اینکه بتواند جای اتریوم را بگیرد به کسزی حدود 49 میلیارد دلار نیاز دارد (که بیش از دو برابر کل تولید ناخالص داخلی ایسلند است). دلیل دوم این است که ریپل بیشتر برای معاملات استفاده میشود تا خرج روزانه.

از آنجایی که تا سال 2018 و بعد از آن، هر روز علاقه مردم به رمز ارز بیشتر میشود، آنها به رمز ارز علاوه بر منبع سرمایه گذاری به عنوان پول هم نگاه خواهند کرد. و دلیل سوم این است که، چون ریپل را نمیتوان با ارز فیات خریداری کرد ،پس برای خرید آن باید از رمز ارزهای دیگری مثل بیت کوین و اتریوم استفاده کرد. این فرآیند باعث میشود تقاضا برای بیت کوین و اتریوم افزایش پیدا کند و در نهایت موقعیت آنها به عنوان دو رمز ارز برتر در بازار تثبیت شود.”

ریپل
شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار از ریپل

ریپل در سال 2013

XRP در سال ۲۰۱۳ با قیمت هر واحد ۰.۰۰۵ دلار به صرافی‌ها عرضه شد. و در ژانویه سال ۲۰۱۸ به اوج خود یعنی ۳.۸ دلار رسید. در همین 5 سال هم بیش از 70،000 درصد افزایش قیمت را تجربه کرد. در سال 2020 کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده علیه شرکت ریپل اتهامات رسمی خود را مطرح کرد. این ارگان نظارتی از ریپل بخاطر فروش ۱.۳ میلیارد دلار اوراق بهادار ثبت نشده ،شکایت کرده است. که این پرونده تا این تاریخ یعنی 9 فوریه سال 2021 همچنان در جریان است.

کمیسیون ادعا میکند که بر طبق اسناد رسمی، این شرکت ۱.۳ میلیارد دلار اوراق بهادار ثبت نشده به فروش رسانده.اما گارلینگهوس در پادکست اخیر خود ضمن اشاره به این مسئله که بسیاری از کاربران XRP خارج از آمریکا هستند، گفت: اگر ریپل از طرف SEC به عنوان اوراق بهادار شناخته شود، شهروندان آمریکایی برای معامله آن به مجوز کارگزاری نیاز خواهند داشت.

به علاوه این ارز مدتهاست که به عنوان یک ارز دیجیتال واسطه و با اکوسیستمی کاملاً کاربردی شناخته میشود . قیمت و وضعیت آن در بازار به اقدامات شرکت ریپل وابسته نیست.

اخیراً هم به نظر میرسد که ریپل قصد دارد برای اینکه پرونده خودش را با موفقیت به اتمام برساند بقیه کوین ها را به چالش بکشاند. از نظر یکی از نمایندگان ریپل ،کمیسیون اوراق و بهادار یک صنعت بسیار بزرگتر و قدرتمند تر از بیتکوین و اتر را نادیده گرفته. و این دو کوین را به عنوان برنده بازی انتخاب کرده است.

مطلب مفید: نبرد حقوقی ریپل و کمیسیون بورس احتمالاً تا سال 2022 ادامه خواهد یافت

مصاحبه نماینده شرکت با کوین تلگراف

بیشتر بخوانید : ارز چیلیز (CHZ) چیست؟

نماینده ریپل در مصاحبه با کوین تلگراف اعلام کرد:

“درست است که ما به چنین نتیجه ای رسیده ایم و از آینده ریپل مطمئن هستیم اما مستقیماً با طرح یک دعوی خواستار کشف حقایق شده ایم. با تنظیم درخواستی مبنی بر دسترسی به اطلاعات دولتی، خواستار اطلاعات بیشتری از سمت کمیسیون شده ایم. طی این درخواست میخواهیم بدانیم که چرا SEC، اتر را اوراق بهادار ندانسته است.”

ریپل در این دادخواست خواستار افشای کلیه ارتباطات کمیسیون با بنیاد اتریوم و دیگر کمپانی های مرتبط مثل ConsenSys یا افراد فعال در اکوسیستم اتر ( ویتالیک باترین، آنتونی دی یوریو ، چارلز هوسکینسون ، میهای آلیسی ، امیر چتریت ، جوزف لوبین ، گاوین وود و جفری ویلکه) و… همه اسناد و مدارکی شد که ثابت کند اتر اوراق بهادار نیست .احتمالاً کمیسیون برای ارائه هرگونه اظهار نظر درباره این دادخواست به زمان زیادی نیاز دارد. چرا که حجم زیادی از سوابق چندین ساله اسناد SEC را به دنبال خواهد داشت.

ریپل در فرم FOIA  ارسالی به SEC ، ادعا کرده است که اتریوم و بیتکوین هر دو از سمت استخرهای استخراج مستقر در کشور چین کنترل میشوند. پرونده SEC علیه ریپل مدتهاست که در جریان است. و ریپل منابع قابل توجهی را صرف تلاش برای جلوگیری از آن کرده است. درست است که XRP هم قدیمی تر از گزارش DAO  میباشد. اما بحث اصلی این است که شرکت Ripple همچنان به کنترل بازار XRP ادامه می دهد. به گونه ای که به عنوان مثال بنیاد اتریوم ( Vitalik Buterin و Jo Lubin) این کار را نمی کند.

در زمان اعلام  شکایت SEC از ریپل ، قیمت XRP سقوط کرد. و بسیاری از صرافی های ایالات متحده این توکن را از لیست خارج کردند. اما هم اکنون این توکن با قیمت در حدود 0.47 دلار معامله میشود و توانسته تا حدودی ضرر قبل را جبران کند.

0
0
برای پیشنهاد این مقاله به دیگر کاربران عزیز فکت کوینز روی دکمه زیر کلیک کنید

فکت کوینز مرجع خبر،تحلیل،آموزش رمز ارز

برای دیدن آموزش های
رایگان بیشتر،عضو شوید

    اشتراک در
    اطلاع از
    0 نظرات
    بازخورد (Feedback) های اینلاین
    مشاهده همه نظرات
    محل تبلیغ
    ramzarzy
    0
    نظر خود را بنویسید !x