استراتژی خروج چیست ؟ چه زمانی باید از بازار خارج شد؟

خانهآموزش هااستراتژی خروج چیست...

آنچه می‌خوانید...

 معاملات و تحلیل ها همیشه مطابق میل ما پیش نمی روند، در چنین مواقعی داشتن استراتژی خروج از معامله بسیار مهم است، چون می تواند ضرر شما را تا حد بسیار زیادی کم کند. بسیاری از سرمایه گذاران تازه کار برنامه ای برای فروش یا خروج از معامله خرید خود ندارند.

اگر در معاملات ارزهای دیجیتال یا بورس تازه کار هستید، شاید اولین باری است که از خود می پرسید: ” ارز دیجیتالم را هولد کنم یا بفروشم؟” یا “بهترین زمان برای فروش چه زمانی است؟” پاسخ به این سوالات حتی برای حرفه ای های این حوزه نیز دشوار است. در این مقاله از مجموعه مقالات فکت کوینز قصد داریم اشتباهات رایج و نحوه اجتناب از آنها را توضیح دهیم. همچنین درباره کاربردی ترین استراتژی های خروج در بازار ارزهای دیجیتال به شما کاربران و همراهان عزیز توضیحاتی ارائه میدهیم .

- Advertisement -

استراتژی خروج چیست؟

به صورت فنی، استراتژی خروج برنامه ای احتمالی است که به قصد نقد کردن یک موقعیت معاملاتی ایجاد می شود. یا به طور ساده: برنامه ای برای فروش داراییست. هدف این استراتژی، کم کردن ضرر سرمایه گذار در صورت بازگشت قیمت است. در ادامه پر کاربرد ترین استراتژی های خروج را توضیح می دهیم.

چرا به استراتژی خروج نیاز داریم

نتیجه هولد کردن یک کوین خاص برای مدتی طولانی (به دلیل طمع) می تواند موجب ضررهای هنگفتی شود، حتی هنگامی که قیمت از نقطه ورود شما بالاتر است. برای مثال، اگر تصمیم گرفته بودید ارز دیجیتالی را در ماه ژانویه بخرید، و قیمت آن 20 درصد افزایش داشته باشد، با خود فکر می کنید باید آن را بفروشید.

هرچند، دوستان شما تصمیم به هولد کردن آن ها می گیرند. یعنی شما تنها کسی هستید که از ادامه روند جا می مانید. به این پدیده ترس جا ماندن از بازار نیز می گویند. اشتباهی که بسیاری از سرمایه گذاران مرتکب آن می شوند. بعد از نگاهی به سبد خود، تصمیم می گیرید برای 2 ماه دیگر کوین خود را هولد کنید. در این 2 ماه قیمت باز می گردد و 50 درصد کاهش می یابد. یعنی ارزش دارایی شما کمتر از زمان ورودتان می شود.

حالا چه کار می کنید؟ کوین را می فروشید و متحمل ضرر می شوید؟ یا منتظر بازگشت قیمت می شوید؟ چه کسی می داند، شاید قیمت هیچگاه به قله خود نرسد. همانطور که می بینید اگر استراتژی خروج داشتید درگیر این تصمیم ها نمی شدید. اگر دارایی خود یا قسمتی از آن را در مثبت 20 درصد می فروختید، سود خوبی کسب می کردید. به همین دلیل است که باید به فکر استراتژی خروج قوی باشید. در ادامه 4 تا از پر کاربردترین استراتژی های خروج را معرفی می کنیم.

مطلب مفید: 8 ارز دیجیتال برتر برای سرمایه گذاری در سال 2021 -2022

سفارش استاپ/لیمیت

یکی از معروف ترین روش ها برای محدود کردن ضرر یا سود در محدوده خاص قیمتی، سفارش های لیمیت است. این سفارش به معنای آن است که شما زودتر تصمیم می گیرید سهام خود را به صورت خودکار در قمیت خاصی بخرید یا به فروش رسانید.

استراتژی خروج
سفارش استاپ/لیمیت

برای مثال، شما 100 دلار بیت کوین در قیمت 25,000 دلار خریده اید و می خواهید در صورت ریزش قیمت دارایی خود را در 20,000 دلار بفروشید. یکی از راه های آن ثبت سفارش لیمیت (فروش) در قیمت 20,000 دلار است. این بدان معناست که وقتی قیمت به آن عدد برسد، یک سفارش فروش به لیست تراکنش ها اضافه می شود.

سفارش شما تا زمان رسیدن قیمت به هدف یا حذف سفارش از سمت شما باز باقی می ماند. قسمت راحت این سفارش خودکار بودن آن است، حتی هنگامی که خواب هستید سفارش فعال است.ایجاد سفارش لیمیت یکی از راه های محدود ساختن ضرر یا کسب سود است. هرچند، باید در نظر داشت که هنگام نوسانات بالای قیمت ممکن است سفارش به موقع ثبت نشود! با این حال، سفارش های استاپ/لیمیت همیشه ایده مناسبی هستند.

مطلب مفید: آموزش استاپ لیمیت در صرافی بایننس +ویدئو

روش گام به گام

همیشه قبل از سرمایه گذاری برنامه مشخصی داشته باشید. باید با خود فکر کنید، چه مقدار سود برایتان کافی است. آیا 20 درصد رشد قیمت شما را خوشحال می کند؟ یا فردی هستید که حداقل 200 درصد سود می خواهید؟ در این زمان روش گام به گام به کار می آید.

این روش به شما اجازه می دهد مقدار مشخصی از دارایی خود را در قیمتی مشخص به فروش برسانید. هیچ قانون طلایی مبنی بر موفقیت حتمی وجود ندارد. هر چند، این استراتژی از طماع شدن و دیر فروختن جلو گیری می کند و همچنان به شما سود می دهد. بسیاری از سرمایه گذاران 5 الی 10 درصد سرمایه خود را برای مدت طولانی و به منظور کسب سودهای بزرگ نگه می دارند. کسب سود در قیمت مشخص همیشه هوشمندانه به نظر می رسد.

بازگشت سرمایه اولیه

حرکت هوشمندانه دیگر از سوی سرمایه گذاران، گرفتن سود به میزان سرمایه ای است که با آن ورود کرده اند. برای مثال، اگر 1000 دلار سرمایه گذاری کرده اید، سودی هزار دلاری راهی عالی برای از بین بردن ریسک از دست دادن دارایی است. با این روش همیشه خیالتان راحت است در صورت وقوع هر اتفاقی از سرمایه اصلی شما چیزی کم نمی شود.

سرمایه گذاری مجدد

یکی از اشکالات افراد، سرمایه گذاری در تنها یک پروژه است. البته، اگر پروژه مورد نظر مانند موشک حرکت کند اشکالی ندارد. هرچند، شرط بندی روی چند اسب، نتایج بهتری در آینده در بر خواهد داشت. به همین دلیل است که تفکر درباره پروژه مورد نظر برای هولد بسیار حائز اهمیت است.

برای مثال، اگر فکر می کنید ریپل XRP (Ripple)، آینده پرداخت های دنیا است، شاید بخواهید برای زمان طولانی از پروژه آن حمایت کنید. اگر ریپل را خریده اید چون فکر می کنید در زمان کوتاهی قیمت آن بالا می رود، پیشنهاد ما فروش آن با روش گام به گام است.

اما حالا چه؟ شما با موفقیت معامله خود بسته اید و سود خوبی نیز کسب کرده اید. بسیاری از سرمایه گذاران بعد از آن، سود کسب شده را مجدد در پروژه های جدید سرمایه گذاری می کنند تا سودهای بیشتری کسب کنند. به یاد داشته باشید برداشت سود به موقع بسیار مهم است.به خصوص در بازار ارزهای دیجیتال که نوسانات بزرگ زیاد اتفاق می افتند. دریافت سود گاه به گاه رویکردی معقول است.

مطلب مفید: بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه گذاری در ماه سپتامبر

نتیجه

قبل از سرمایه گذاری، ما به شدت توصیه می کنیم تا درباره پروژه مد نظرتان تحقیق کنید. بازار ارزهای دیجیتال به شدت بی ثبات است و می تواند منجر به ضررهای مالی شود. هر چند خلاف این نظر هم درست است.

با استراتژی های امن در سرمایه گذاری که به آنها اشاره کردیم، ریسک ضرر خود را به حداقل برسانید. به صورت خلاصه: توصیه می کنیم از سفارش های استاپ/لیمیت و روش گام به گام استفاده کنید، کسب سود کنید و با سود کسب شده مجدد در پروژه های جدید سرمایه گذاری کنید.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان