مدیرعامل ریپل: کشورهای زیادی در صنعت کریپتو از آمریکا سبقت گرفته‌اند

خانهاخبارمدیرعامل ریپل: کشورهای...

آنچه می‌خوانید...

spot_img
spot_img

برد گارلینگهاوس، مدیرعامل شرکت ریپل به‌تازگی و در اظهارنظری اشاره داشت که از نظرش آمریکا در زمینه پذیرش کریپتو و با توجه به عدم شفافیت و قطعیت در قانون‌گذاری رمز ارزها از دیگر کشورها عقب افتاده است. وی در ادامه بدون اشاره به معیاری خاص، تکنولوژی بلاک چین را با اینترنت و پذیرش آن در دهه 1990 توسط آمریکا مقایسه کرد.

- Advertisement -
spot_img

آمریکا به دنبال دیگر کشورها در پذیرش کریپتو

به گزارش کریپتوپوتیتو، گارلینگهاوس روز گذشته و در مصاحبه‌ای با نشریه بلومبرگ گفت که کشورهایی مانند استرالیا، ژاپن، سنگاپور، بریتانیا و سوئیس در حال حاضر قوانین مشخصی را برای حوزه ارزهای دیجیتال تعیین کرده‌اند و این موضوع باعث می‌شود تا سرمایه‌گذاران و کارآفرینان بیشتری به این حوزه ورود کنند. وی افزود که برخلاف آمریکا، کشورهای زیادی از زمان و فرصت‌های خود برای ساخت و تعیین قوانین مشخص استفاده کرده‌اند.

- Advertisement -

وی در ادامه به دولت آمریکا و مخصوصاً کمیسیون بورس آمریکا توصیه کرد که اقدامی مشابه انجام دهند و مانع از خروج استعدادهای این حوزه به خارج از کشور شوند. گارلینگهاوس شرایط را با روزهای ابتدایی اینترنت مقایسه کرد و اشاره داشت که در اوایل دهه 1990، آمریکا به سرعت دست به کار شد و قوانین مناسبی را برای اینترنت تعیین کرد تا این کشور به مرکز تکنولوژی در حال حاضر تبدیل شود. آمریکا اکنون با وجود گوگل و آمازون مزد قانون‌گذاری مناسب خود در سال‌های اخیر را دریافت می‌کند.

از نظر مدیرعامل ریپل، بهترین چارچوب قانون‌گذاری برای ارزهای دیجیتال باید متمرکز بر حفاظت از مصرف‌کنندگان باشد. در همین حین، نهادهایی مانند کمسیون بورس نیز باید رفتار خصمانه خود را کنار گذاشته و تمام دارایی‌ها را اوراق بهادار در نظر نگیرند تا شاهد پذیرش ارزهای دیجیتال و فرصت‌های منصوب به آن در آمریکا باشیم.

مطلب مفید: بیمه ارز دیجیتال چیست؟ آیا باید ارزهای دیجیتال خود را بیمه کنم؟

گفتنی است که این اظهارنظر در حالی صورت گرفته که گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس آمریکا اخیراً تاکید کرده بود که به جز بیت کوین تمامی ارزهای دیجیتال اوراق بهادار هستند. در همین راستا، وی پافشاری کرد که تمامی تراکنش‌های رمز ارزی به جز بیت کوین باید تحت نظارت این نهاد صورت گیرند.

نتیجه دادگاه ریپل و SEC بر تمام رمز ارزها تأثیر دارد

کمیسیون بورس آمریکا در سال 2020 از ریپل شکایت کرد و مدعی شد که توکن‌های XRP فروخته شده توسط این پلتفرم اوراق بهادار ثبت نشده هستند. در حالی که پس از سه سال، هنوز نتیجه پرونده مشخص نشده است، مدیرعامل ریپل معتقد است که نتیجه برای صنعت ارزهای دیجیتال و قانون‌گذاری در این حوزه بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

وی در پایان نیز اشاره داشت که رویکرد قانونی کمیسیون بورس نسبت به این حوزه و اعمال زور اشتباه است. در عوض SEC باید به تکنولوژی اجازه شکوفایی دهد و تنها اطمینان حاصل کند که با پذیرش صنعت کریپتو از سرمایه‌گذاران این فضا به‌درستی حفاظت می‌شود.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارز دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

spot_img

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_imgspot_imgspot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان