هشدار: مراقب پروژه کلاهبرداری کربلا کوین یا سکه کربلا باشید!

آنچه می‌خوانید...

spot_img
spot_img

این روزها به طور عجیب و کثیری در شبکه‌های اجتماعی مشاهده شده که پروژه کلاهبرداری تحت عنوان کربلا کوین یا سکه کربلا رواج پیدا کرده و در این باره هشدار جدیدی صادر شده است.

- Advertisement -

به تازگی برخی از صفحات مذهبی در شبکه‌های مجازی از احساسات کاربران سوءاستفاده کرده‌اندو پروژه جدیدی با عنوان کربلا کوین یا سکه کربلا راه‌اندازی کرده‌اند. این پروژه یک برنامه جدید برای کلاهبرداری است و بیشتر به دلیل تورمی که در کشور وجود دارد شکل گرفته است. سودجویانی که پشت پرده این پروژه قرار دارند تلاش می‌کنند تا دنبال‌کنندگان خود را تشویق به خرید این سکه کنند و به این صورت پول‌های بسیاری به دست آورند.  

- Advertisement -

سواستفاده از احساسات مذهبیون با پروژه کلاهبرداری کربلا کوین

همانطور که گفته شد صفحاتی که محتوای مذهبی منتشر می‌کنند و اکثر دنبال کنندگان آنها افراد مذهبی هستند، در صفحات خود پروژه کربلا کوین یا سکه کربلا را تبلیغ می‌کنند. در تبلیغات این پروژه به تورم و گرانی‌های ایران اشاره شده و به این طریق افراد را تشویق به خرید این سکه‌ها با هدف حفظ ارزش سرمایه و کسب سود 3 هزار درصدی می‌کنند.

هشدار انجمن بلاکچین

در معرفی این پروژه گفته شده که این سکه پول بومی شیعیان است و درصدی از سود این پروژه به اهداف خیرخواهانه تعلق می‌گیرد. 

موضوع واضحی که وجود دارد این است که هیچ داد‌ه‌ای درباره عملکرد و بازدهی این پروژه وجود ندارد و تنها ادعا دارد که اگر از میان 180 میلیون مسلمانی که در سراسر دنیا وجود دارد، از هر هزار نفر یک نفر کربلا کوین خریداری کند، در بازه 5 ساله سرمایه شخص 30 برابر رشد خواهد کرد. 

رواج پروژه کلاهبرداری سکه کربلا

این گروه ماموریت خود را توانمندسازی جامعه مسلمانان مخصوصا شیعیان جهان برای عصر دیجیتال در کنار نوآوری و بشر دوستی اعلام کرده است.

یکی دیگر از وعده‌هایی که برای تبلیغات پروژه کربلا کوین در صفحات مجازی داده شده این است که وام قرض الحسنه به خریداران تعلق می‌گیرد. این صفحات لینکی برای دریافت کربلا‌کوین قرار داده‌اند و زمانی که کاربر وارد این لینک می‌شود، سوال و جواب‌هایی درباره میزان سرمایه‌گذاری یا علاقه‌مندی دریافت می‌کنند. علاوه بر آن در انتها از کاربر شماره تلفن و آدرس ایمیل نیز دریافت می‌شود.

لازم به ذکر است که از آنجایی که هیچ مدرکی مبنی‌بر شیوه عملکرد این پروژه و اعضای گرداننده آن وجود ندارد و چون اطلاعات شخصی همچون شماره تلفن و آدرس ایمیل از کاربران دریافت می‌شود، می‌توان به راحتی گفت که این پروژه کلاهبرداری به حساب می‌آید.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارز دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

spot_img

1 نظر

  1. پروژه مؤسسات اعتباری با سودهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ درصد دوران مموتی به شکل دیگه. این احمقها اگه کوین قورباغه‌ای سگی گربه‌ای یا میمونی رو تبلیغ و ترویج یا حتا راه‌اندازی می‌کردن خیلی سریع نتیجه می‌گرفتن.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان