فشار صندوق بین المللی پول برای استفاده از CBDC به جای رمز ارز

خانهاخبارفشار صندوق بین...

آنچه می‌خوانید...

spot_img
spot_img

کشور کره جنوبی در سال آینده این فرصت را خواهند داشت تا از طریق یک برنامه آزمایشی متعلق به BOK (بانک کره) و مقامات مالی، از توکن‌های سپرده مبتنی بر CBDC (ارز دیجیتال بانک مرکزی)، استفاده کند. اعلامیه‌های بانک کره تنها یک هفته پس از آن منتشر شد که کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین المللی پول (IMF)، از کشورها خواست تا در فشار خود نسبت به CBDC فعال‌تر باشند.

- Advertisement -
spot_img

100000 مصرف کننده، مشابه استفاده از کوپن در فروشگاه‌ها، کالاهایی را با توکن‌های سپرده صادر شده توسط بانک‌های تجاری و در قالب CBDC خریداری می‌کنند.

- Advertisement -

هشدار IMF

به گزارش dailyhodl، تاکنون، 11 کشور، از جمله کشورهای حوزه دریای کارائیب و نیجریه، CBDC‌ها را راه اندازی کرده‌اند. بیش از 120 کشور در حال بررسی CBDC هستند.

جورجیوا در طی یک سخنرانی در سنگاپور گفت: «ممکن است در نقطه‌ای باشیم که بخش عمومی نیاز به ارائه راهنمایی بیشتر داشته باشد؛ این امر نه تنها باعث ایجاد ازدحام و اختلال نمی‌شود، بلکه به عنوان یک کاتالیزور عمل خواهد کرد، به ایمنی و کارایی اطمینان می‌بخشد و با چند پارچگی مقابله خواهد کرد.»

صندوق بین المللی پول همچنین اخیراً اولین بخش از «راهنمای مجازی» خود را برای کمک به کشورها در پیاده‌سازی CBDCهای فعال منتشر کرده است. با این وجود، کشورهایی که سعی در اجرای CBDC‌ها اند، شاهد پذیرش کمی بوده‌اند.

جورجیوا این تلاش‌ها را به یک سفر دریایی تشبیه کرد و بیان داشت: «در واقع، لازم است برای افزایش سرعت بادبان دیگری را بلند کنیم. جهان سریعتر از آنچه تصور می‌شد در حال تغییر است.»

صندوق بین المللی پول می‌ترسد که عدم توافق بر سر یک پلتفرم مشترک برای CBDCها منجر به یک خلاء شود که احتمالاً توسط ارزهای دیجیتال پر می‌شود.

هشدار صندوق بین‌المللی پول زمانی صورت می‌گیرد که ارزهای دیجیتال توجه و پذیرش بیشتری را به خود جلب کرده و نشان داده‌ند که ممکن است در نهایت به جایگزین مناسبی برای ارزهای فیات سنتی تبدیل شوند.

اگر ارزهای رمزنگاری شده ، که غیرمتمرکزند و به هیچ دولت یا مقام مرکزی وابسته نیستند، خلاء ناشی از کمبود CBDC را پر کنند و به وسیله مبادله ترجیحی برای تجارت بین‌المللی تبدیل شوند، کل سیستم مالی جهانی می‌تواند متحول شود.

ارزهای رمزپایه می‌توانند تراکنش‌های سریع‌تر و ارزان‌تری را نسبت به سیستم‌های مالی سنتی ارائه دهند، و علاوه بر آن، حفظ حریم خصوصی افزایش می‌یابد.

صندوق بین المللی پول هشدار می‌دهد که چنین سناریویی می‌تواند منجر به بی نظمی در بازارهای مالی شود. با این وجود، به نظر می‌رسد هرج و مرج در دنیایی که دولت‌ها و بانک های مرکزی از قبل بر اقتصاد جهانی نظارت می‌کنند، وجود دارد و اتفاقاتی مانند جنگ، تورم و کاهش ارزش پول نیز رایج است.

صندوق بین المللی پول هشدار می‌دهد که کریپتو منجر به دستکاری بازار، پولشویی و سایر فعالیت‌های مجرمانه می شود. اما این فقط یک مرد بوگی است، زیرا همه اینها به هر حال در جهان امروز اتفاق می‌افتد.

رمزارزها معمولاً بر روی شبکه‌های غیرمتمرکز مانند بلاکچین ساخته می‌شوند که هیچ مرجع واحدی کنترل کامل آن را در اختیار ندارد. این عدم تمرکز می‌تواند شفافیت، امنیت و را به دنبال داشته باشد، چرا که تراکنش‌ها در یک دفتر کل توزیع شده ثبت می‌شوند.

در مقابل، CBDCها متمرکز هستند و به کنترل و نظارت یک بانک مرکزی یا دولت متکی‌اند و بنابراین، امنیت کمتری دارند یا مستعد دستکاری هستند.

برخی از ارزهای رمزنگاری شده مانند بیت کوین به کاربران اجازه می‌دهند تا بدون افشای هویت دنیای واقعی خود، تراکنش‌ها را به صورت مستعار انجام دهند. این جنبه برای افرادی که نگران حریم خصوصی و سوء استفاده احتمالی از اطلاعات مالی خود هستند، جذاب است.

درست مانند CBDC‌ها، ارزهای دیجیتال می‌توانند تراکنش های فرامرزی را بدون نیاز به واسطه یا تبدیل ارز تسهیل کنند. این دسترسی می‌تواند به ویژه برای افراد در کشورهایی که دسترسی محدودی به خدمات بانکداری سنتی یا ارزهای محلی ناپایدار دارند، مفید باشد.

پذیرش CBDC ممکن است از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد و دسترسی جهانی آنها را محدود کند. اما ارزهای دیجیتال در زمینه‌های مختلف، مانند DeFi (مالی غیرمتمرکز)، NFT (توکن‌های غیرقابل تعویض) و قراردادهای هوشمند، نوآوری را تحریک کرده‌اند.

این پیشرفت‌ها پتانسیل تغییر شکل سیستم‌های مالی سنتی، افزایش شمول مالی و توانمندسازی افراد با فرصت‌های اقتصادی جدید را دارند.

در حالی که CBDC‌ها ممکن است ویژگی‌های خاصی را برای بهبود خدمات مالی معرفی کنند، ممکن است سرعت نوآوری و آزمایش آن‌ها به دلیل ماهیت متمرکز توسعه‌شان کندتر باشد.

هراس صندوق بین المللی پول از کریپتو

ترس صندوق بین المللی پول از ارزهای دیجیتال محسوس است.

جورجیوا افزود: «ضروری است که قویاً از مقررات حمایت کنیم. در صورتی که مقررات ناکارآمد یا به تعویق افتاد، ما باید امکان ممنوعیت چنین دارایی‌هایی را برای جلوگیری از خطرات احتمالی برای ثبات مالی در نظر بگیریم.«

صندوق بین المللی پول طیفی از دیدگاه‌ها را در مورد ارزهای رمزپایه بیان کرده است، و با نقل قول‌هایی مانند موارد ذکر شده در بالا، طبیعی است که بگوییم از آن‌ها می‌ترسند.

صندوق بین المللی پول می‌تواند نگرانی‌های خود را در مورد ارزهای دیجیتال، مانند پتانسیل آنها برای پولشویی، تأمین مالی تروریسم، مسائل مربوط به حمایت از مصرف‌کننده و نوسانات بازار ابراز کند. اما چیزی که آن‌ها واقعاً از آن می ترسند، پتانسیل ارز دیجیتال در بهبود خدمات مالی و ترویج شمول مالی است.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارز دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

spot_img

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_imgspot_imgspot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان