ربات آربیتراژ “پامپ سیگنال” کلاهبرداری است!

خانهاخبارربات آربیتراژ "پامپ...

آنچه می‌خوانید...

ربات آربیتراژ “پامپ سیگنال” که در قالب تبلیغات وسیع و قانونی از طریق سایت‌های مختلف در حال فعالیت است، دسیسه پانزی است. وب‌سایت وب‌آموز امروز در گزارشی به دسیسه پانزی ربات آربیتراژ پرداخته و سایت‌های مختلفی را که در این زمینه مشغول فعالیت هستند، معرفی کرد.

در این گزارش چنین آمده است:

- Advertisement -

وب‌سایت «پامپ سیگنال» دامنه arbirobot[.]net و pumpsignal[.]io با هویت نامشخص دفتر و مالکین با دریافت ای‌نماد (روشی برای کسب اعتبار) و ثبت شرکت در انگلیس با آدرس صندوق پستی انگلیس (یکی از ترفندهای کلاهبرداران برای کسب اعتبار) و وعده سود تضمینی و بدون ریسک، کلاهبرداری دسیسه پانزی است. گرداننده این پروژه کلاهبرداری بر اساس ثبت شرکت انگلیس، فردی به نام غلامرضا شجری است.

هشدار! ربات آربیتراژ یا هر روش دیگری با ادعای سود ثابت، کلاهبرداری است.

در زمان بررسی این شبکه کلاهبردار به واسطه رفتار قانونی در حال تبلیغات گسترده در شبکه یکتانت بود.

وب‌سایت «روبوتکس» دامنه rubotex[.]com و «یوکی روبو» ukrobo[.]com با هویت نامشخص دفتر و مالکین شرکت تجارت جهانی امکان، با دریافت ای‌نماد (روشی برای کسب اعتبار) و ثبت شرکت در انگلیس با آدرس صندوق پستی انگلیس (یکی از ترفندهای کلاهبرداران برای کسب اعتبار) و وعده سود تضمینی و بدون ریسک، طبق بررسی‌ها کلاهبرداری دسیسه پانزی است.

گرداننده این پروژه کلاهبرداری بر اساس ثبت شرکت انگلیس، فردی به نام Gokhan ERGUN و شرکتی در ایران به نام تجارت جهانی امکان است.

در ظاهر وب‌سایت‌های «پامپ سیگنال» و «روبوتکس» دو وب‌سایت جدا از هم هستند. ای‌نماد وب‌سایت روبوتکس به نام فردی به اسم طاهره غفاری‌نیا است و ای‌نماد وب‌سایت پامپ سیگنال به نام شرکت تجارت جهانی امکان است.
با بررسی روزنامه رسمی شرکت تجارت جهانی امکان، می‌توان دید که طاهره غفاری‌نیا نایب‌رییس این شرکت است.

این وب‌سایت‌ها با مالکین مشترک و احتمالا تیمی ساکن در ترکیه، با ساخت هویت پوششی در حال کلاهبرداری دسیسه پانزی و تبلیغ گسترده از مردم بودند. گفتنی است شرکت یکتانت پس از هشدارهای وب‌آموز، با ارسال بیانیه‌ای تبلیغات این شبکه را متوقف کرد.

وب‌سایت وب‌آموز در این گزارش خود تاکید کرده که با بررسی دامنه‌ها و اطلاعات ای‌نماد مشخص است که گردانندگان اصلی و کلاهبردار روبوتکس و پامپ سیگنال، هر دو یک تیم مشترک و ساکن ترکیه هستند.

گفتنی است دسیسه یا ترفند پانزی، یک عملیات سرمایه‌گذاری کلاه‌بردارانه است. در این ترفند به سرمایه‌گذاران سودهایی برگردانده می‌شود که از بهره‌های متعارف به شیوه‌ای غیرعادی بالاتر هستند. البته این سود از پول سرمایه‌گذاران بعدی تامین می‌شود و شرکت یا فرد دریافت‌کننده سرمایه نیازی به انجام کار اقتصادی با پول دریافتی ندارد. نام این ترفند از نام چارلز پانزی، به ظاهر یک بازرگان اهل ایالات متحده آمریکا اما در اصل مجری و مبدع این سیستم کلاهبرداری گرفته شده است.

همراهان عزیز فکت کوینز اگر تجربه استفاده از این ربات را داشته اید با ما در میان بگذارید.

20 نظرات

  1. سلام من برای آزمایش ۱۰۰ دلار سرمایه گزاری کردم . ولی خیلی زود متوجه پانزی بودنش شدم و پولم رو تمام و کمال خارج کردم. توی گروه تلگرامش خیلی سعی کردم روشنگری کنم اما متاسفانه با سیل ناسزا از سمت سرمایه گزارها و همچنان اخراج از گروه توسط مدیر مواجه شدم.
    جالبه بگم من در گلدن آربیتراژ هم(که هنوز فعاله) سرمایه داشتم و اونم خارج کردم.

  2. سلام
    متاسفانه بنده هم یکی از قربانیان این پروژه بودم.خودم اول به کا شون شک داشتم حتی دلایلی برای گردانندگان سایت پامپ سیگنال فرستادم که کارتون مشکل داره و چند جای کارتون میلنگه! ولی خب بعد از مدتی خودمو قانع کردم که کارشون درسته و صد و هفتاد میلیون بیش از یک ساله که دود شد رفت هوا.
    البته از بس تبلیغاتش رو تو سایت معتبری مثل ورزش سه دیدم و ثبت شرکت و غیره،گول این تبلیغات به ظاهر قانونی اونا رو خودم. تو این کلاهبرادری خود یک تا نت و سایت ورزش سه هم کم مقصر نیستن.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان