عوامل اصلی پروژه کلاهبرداری تیمون و گوچپن بازداشت شدند

خانهاخبارعوامل اصلی پروژه...

آنچه می‌خوانید...

spot_img
spot_img

بالاخره سرکرده های شبکه‌های کلاهبرداری گوچپن (Qoojpn) و تیمون (Tmon) در شمال غرب کشور دستگیر شدند. ظاهر امر نشان میدهد که طرح پانزی Qoojpn توانسته حدود ۱۲۰ میلیون دلار از شهروندان ساکن غرب کشور کلاهبرداری کند. در ادامه ب این دو پروژه کلاهبرداری آشنا شوید.

- Advertisement -
spot_img

به نقل از خبرگزاری فارس، عوامل اصلی شبکه‌های کلاهبرداری گوچپن (Qoojpn) و تیمون (Tmon) در شهر خوی دستگیر شدند. فارس به نقل از این منبع اظهار داشت با تلاش نیروهای اطلاعاتی و امنیتی، عوامل اصلی این شبکه‌ها در شهر خوی دستگیر شدند.

عوامل وابسته به این ۲ شبکه که فعالیت قابل توجهی در فضای مجازی داشتند و عموم مردم را به سرمایه‌گذاری دعوت می‌کردند، با تلاش نیروهای اطلاعاتی دستگیر شدند.

- Advertisement -

همچنین این مقام مسئول خاطرنشان‌ کرد:

این دو گروه به صورت شبکه‌های هرمی و با روش‌های مختلف کلاهبرداری اقدام به جمع‌آوری پول از مردم و افراد ناآگاه می‌کردند.

جریان فعالیت این گروه از شهرستان خوی شروع شد و خانواده‌های زیادی از این شهرستان در دام سرمایه‌گذاری در این شرکت‌ها افتادند. آنها بیش از ۶ ماه است که فعالیت خود را در فضای مجازی آغاز کرده‌اند. دامنه نفوذ این پروژه کلاهبرداری در شهرستان خوی به حدی گسترده شده بود که چندی پیش ذبیح اله کاظمی فرماندار این شهرستان دستور داد با نصب بیلبوردهایی در سطح شهر درباره سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها هشدار داده شود.

بیشتر بخوانید: کلاهبرداری ارز دیجیتال (Crypto Scam) چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم

تیمون
منبع: توییتر

هشدار پلیس فتا در خصوص پروژه کلاهبرداری تیمون

مقامات کشوری همچون رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا هم با هشدار نسبت به فعالیت‌های مشابه شرکت‌های هرمی در حوزه ارز های دیجیتال از هم وطنان خواست که فریب وعده‌هایی نظیر دو برابر شدن سرمایه را نخورند.

سرهنگ علی محمد رجبی اظهارکرد tmon55 سعی دارد که خود را وابسته به شرکت تیمون (tmon) در کره نشان دهد در حالی که بررسی‌های انجام شده توسط محققان خلاف این مطلب را ثابت میکند. این شرکت جعلی است و برای جلب اعتماد بیشتر کاربران نرم افزاری را طراحی کرده و از کاربران خواسته نسبت به خرید رمز ارز اقدام کرده و به ازای معرفی افراد جدید سود خود را به شکل ارز دیجیتال یا دلار دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: آنچه باید درباره Wojak Finance بدانید؛ آیا WOJ کلاهبرداریست؟

طبق گفته رجبی:

پروژه 55 TMON با ادعای تجارت الکترونیک کسب کارمزد از فروشگاه‌های آنلاین درحال جذب سرمایه و پرداخت سود اغواگرانه به کاربران است و با استفاده از کد ارجاع قربانی را برای عضویت قربانیان جدید تشویق می‌کند، در حالی که در این روش تنها راس شرکت اقدام به دریافت مبالغ کرده و دیگران سرمایه خود را از دست می‌دهند.

وی اظهارکرد که پروژه تیمون به خصوص در ۲ استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی مورد توجه برخی کاربران قرار گرفته و آنان با تصور ۲ برابر شدن سرمایه‌شان اقدام به سرمایه‌گذاری در آن کرده‌اند.

نظر متخصصان در رایطه با طرح پانزی qooJPN

بنیان‌گذار وبسایت وب‌آموز محمد جرجندی، در توییتر اعلام کرد طرح پانزی qooJPN توانسته است طی ۴ ماه حدود ۱۲۰ میلیون دلار عمدتا از شهروندان ساکن غرب کشور جمع‌آوری کند.

طبق گفته وبسایت وب آموز:

این پروژه مدعی است که یک پلتفرم تجارت بین المللی است و با شعار «در عرض سه ماه سرمایه‌ات را ۳ برابر کن» درحال تبلیغ است. در وبسایت این پروژه ادعا شده است که Qoojpn شرکتی با مدیریت Ku Young Bae در ژاپن است. با یک بررسی کوتاه می‌توان دید که آقای Ku Young Bae مدیر فروشگاهی آنلاین در اندونزی با اسم Qoo10 است و کلاهبرداران درحال سو استفاده از اسم این فرد و فروشگاه او هستند.

این وب سایت درحالی مدعی است که از سال ۲۰۰۰ فعالیت داشته است که طول عمر دامنه آن تنها ۳ ماه است. این شبکه‌ها با ارائه پکیج‌های تشویقی قربانی را به شرکت در سود ترکیبی تشویق می‌کنند. در این مدل کاربر سود می‌کند ولی به امید سود بیشتر هیچ‌گاه پول خود را از شبکه خارج نمی‌کند.

چگونه می توان پروژه های پانزی را شناسایی کرد؟

بی شک یکی از رایج ترین عده هایی که عوامل پروژه های کلاهبرداری به کاربران خود میدهند، وعده چند برابر شدن سرمایه کاربران است.

آیا منبعی برای تحقیق در رابطه با پروژه ها وجود دارد؟

قطعا بهترین منبع برای تحقیق در رابطه با پروژه های رمزارز وایت پیپر آنهاست. با بررسی سابقه عوامل پروژه و شرکا هم میتوان به اطلاعات جالبی دست پیدا کرد

spot_img

217 نظرات

  1. دیقه حرفی برای گفتن ندارم چون دقه امیدی ندارم که این *** ما پولهای ماروبرگردونه واینومیدونم که بدبخت شدم دیقه من همون ادم صابق نمیشم خدالعنتشون کنه پول من حامشون بشه

  2. حالا که دستگیرشان کردن چرا پول ها رو ازشون نمیگیرن وبه صاحبانشان تحویل بدن درثانی میتونن از روی سایت همه کسانی که ثبت کردن و پول ریختن،رو با آگهی و رسانه ای کردن بهشون برگردوندن این،تنها راهی و کمکی هست،که این دولت اسلامی به مردم ساده لوح،که یکی از آنها خود بنده هستم بکنن،هزاران با تشکر و قدردانی میکنیم از زحمتشان

    • به نظرمن نباید پول برگردد و به خزانه باید واریز شور چون شماها هستید که با ساده لوحیتان(طمع زیاد) اجازه رشد چنین کلاهبرداران را میدین و کلی از اقتصاد کشور و سرمایه ها و و قت مردم (برای جذب زیر مجموعه با تعداد زیادی از بستگان صحبت میکنن)را حیف و میل میکنین ضمن اینکه افراد آگاه به موضوع (مخالفان چنین پروژه هایی ) را ساده لوح و احمق می‌شمارین و اونها را مسخره میکنین حالا وقت تاوان هستش

  3. سلام ما هم یک هفته نشده بود که پول گذاشتیم همه سرمایه رو گذاشتیم لطفا راهنمایی کنی ما کجا بریم چه کار کنیم

    • این شرکت ها داخل ایران نیستند کسانی هم که دستگیر شدن به خاطر تبلیغ وگرفتن درصدی از واریزی زیر مجموعه بودند اصل پول از ایران خارج شده وهیچکسی نمیتونه کاری کنه حتی دولت، هر جا سود نامتعارف بود شک نکنید کلاهبرداری هست ، تازه شنیدم‌ خیلی ناراحت کننده هست

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_imgspot_imgspot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان