آموزش سایت بایننس (معاملات فیوچرز)
در ویدئوهای قبلی آموزش کار با سایت بایننس ، معاملات اسپات و مارجین شرح داده شد.در این ویدئو به معرفی معاملات فیوچرز در بایننس می پردازیم.اما قبل از آن ادامه سربرگ Trade را کامل می کنیم.
[irp posts=”5140″ name=”قراردادهای فیوچرز یا آتی چیست؟همراه با ویدئو”]
منوی OTC
از سربرگ Trade می توانید به OTC دسترسی پیدا کنید.
OTC مخفف Over the counter به معنای همان فرابورس است.در واقع معاملات فرابورسی بهطور مستقیم میان دو طرف بدون هیچ گونه نظارتی انجام میگیرد.شما می توانید معاملات OTC را مستقیماً با Binance انجام دهید. معاملات فرابورس معامله ای بین دو طرف است ، معمولاً یک مشتری مقادیر زیادی از دارایی را خریداری یا می فروشد. با انتخاب عمل مورد نظر(سل یا بای) می توانید به راحتی از این بخش استفاده کنید.
منوی P2P
روش نهایی برای واریز ارزدیجیتال، خرید از صرافی P2P در Binance است . که امکان خرید و فروش بین کاربران دیگر را فراهم می کند. اگر تمایل دارید ، می توانید بیت کوین خود را تعیین قیمت کرده تا کاربران دیگر برای خرید اقدام کنند.
این روش توصیه نمی شود. زیرا اغلب گرانتر از خریدهای اعتباری و به ویژه نقل و انتقالات بانکی است. برای افرادی که می خواهند از یک بستر پرداخت خاص مانند Alipay استفاده کنند ، جذاب به نظر می رسد.
سربرگ derivatives در معاملات فیوچرز
Derivatives به معنای مشتقات است. بازار مشتقات گونه ای از بازارهای مالی برای مبادله ابزار مشتقه که ارزش آن از ارزش دیگر داراییها مانند اوراق بهادار، نرخ بهره، کالای اساسی و شاخص اوراق بهادار، مشتق میشود، است.
منوی Battle : یک قابلیت جذاب بایننس برای کاربران
بایننس یک محیط رقابتی با عنوان Battle که از نوع معاملات آتی می باشد ارائه کرده است.
می توانید از قسمت winning لیست افرادی که در این رقابت ها برنده شدند به همراه rank و میزان point آنها مشاهده کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر در موردنحوه شرکت در این مسابقات به سایت بایننس مراجعه فرمایید.
منوی USDT-Futures در معاملات فیوچرز
این منو از مسیر derivatives > usdt-futuresدر دسترس می باشد.
در این صفحه نمایی از چارت نمایش داده می شود .در صورت عدم نمایش چارت آن را از مسیر زیر به صفحه کاری خود اضافه کنید.
تنظیمات > نمایش چارت
بخش cross یا ضریب یه قسمت بسیار مهم برای معاملات است.
در حالت کراس ،اگر موجودی شما در حال لیکوئید شدن هست.از موجودی کیف پول شما استفاده می کند. توصیه می شود از این گزینه استفاده نشود.
در حالت isolated اگر موجودی شما در حال لیکوئید شدن هست از کیف پول چیزی کم نمی شود .و همان موجودی در نظر گرفته می شود. پیشنهاد می شود در حالت ایزولیت قرار دهید.
استفاده از لوریج یا اهرم در معاملات
اهرم از این قسمت قابل تنظیم است.بر روی آن کلیک کنید.
لوریج را 1 تا 125 قابل تنظیم است.در هر سطح مقدار موجودی که می توانید وارد معامله کنید را درج می کند.به عنوان مثال در صورت انتخاب لوریج 20 حداکثر پوزیشنی که می توانید بگیرید 5 میلیون دلار است.
مانند آنچه در معاملات اسپات و مارجین گفته شد برای انجام معامله باید از قسمت transfer مبلغی را از کیف پول خود به این قسمت انتقال دهید.
در قسمت سفارش ، می توانید حد ضرر(stop loss) و سود(take profit) را انتخاب کنید:
هنگامی که از سفارشات limit استفاده می کنید ، می توانید دستورالعمل های اضافی را به همراه سفارشات خود تنظیم کنید. در Binance Futures ، این دستورالعمل ها می توانند دستورالعمل های Post-Only یا Time in Force (TIF) باشند و خصوصیات اضافی سفارشات limit شما را تعیین می کنند. در قسمت پایین قسمت ورود سفارش می توانید به آنها دسترسی پیدا کنید.
گزینه reduce-only : فقط مجاز است position شما را کاهش دهد. وقتی در حالت یک طرفه(One-Way Mode) هستید ، با علامت زدن فقط “کاهش” اطمینان حاصل کنید که سفارشات جدیدی که تعیین می کنید فقط کاهش می یابد و هرگز موقعیت های فعلی باز را افزایش ندهد.
گزینه post-only : حالت Post-Only تضمین می کند که سفارشات limit شما هرگز به عنوان سفارشات بازار اجرا نمی شوند.
دستورالعمل های TIF به شما امکان می دهد مدت زمانی را که سفارشات شما قبل از اجرا یا انقضا فعال باقی می مانند ، تعیین کنید. برای دستورالعمل های TIF می توانید یکی از این گزینه ها را انتخاب کنید:
- گزینه GTC (Good Till Cancel) : سفارش تا زمانی که محقق یا لغو نشود فعال خواهد بود.
- گزینه IOC (Immediate Or Cancel) : دستور بلافاصله (به طور کامل یا جزئی) اجرا می شود. اگر فقط تا حدی اجرا شود ، بخش سفارش نشده لغو می شود.
- گزینه FOK (Fill or Kill) : سفارش باید بلافاصله کامل پر شود. در غیر این صورت ، به هیچ وجه اجرا نمی شود.
پیش فرض را GTC قرار دهید.
نحوه استفاده از ماشین حساب Binance Futures
می توانید ماشین حساب را در بالای قسمت سفارش پیدا کنید. به شما امکان می دهد مقادیر را قبل از ورود به یک موقعیت short یا long محاسبه کنید. می توانید نوار لغزنده اهرم را در هر برگه تنظیم کنید تا از آن به عنوان مبنای محاسبات خود استفاده کنید. ماشین حساب سه بخش اصلی دارد:
گزینه PNL : از این برگه برای محاسبه مارجین اولیه ، سود و ضرر (PnL) و بازده سهام (ROE) خود بر اساس قیمت ورودی(entry price) و خروجی(exit price) در نظر گرفته شده و اندازه موقعیت استفاده کنید.
گزینه Target Price: از این برگه برای محاسبه اینکه چه قیمتی برای خروج از موقعیت خود برای رسیدن به بازده دلخواه استفاده کنید.
گزینه Liquidation Price : از این برگه برای محاسبه برآورد قیمت لیکوئید شدن خود بر اساس موجودی کیف پول ، قیمت ورودی مورد نظر و اندازه موقعیت استفاده کنید.
سربرگ API Access:
مربوط به کد نویسی در زمینه نوشتن ربات می باشد.
فکت کوینز مرجع خبر،تحلیل،آموزش رمز ارز
برای دیدن آموزش های رایگان بیشتر،عضو شوید