شکایت جمعی از سرمایه‌گذاران علیه اتمیک ولت

خانهاخبارشکایت جمعی از...

آنچه می‌خوانید...

spot_img
spot_img

گروهی از سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال در اقدامی قابل‌توجه از کیف پول اتمیک که در ماه ژوئن مورد حمله هکرها قرار گرفت شکایت کرده‌اند. بر اساس داده‌ها، در شکایت از اتمیک ولت، سرمایه‌گذاران ثروتمند روسی و همچنین کشورهای مشترک المنافع نیز حضور دارند. باید اشاره داشت که اتمیک در ماه ژوئن هک شد و 100 میلیون دلار از سرمایه‌های کاربران آن به سرقت رفت.

شکایت از اتمیک ولت

به نقل از کوین تلگراف، شکایت علیه اتمیک ولت توسط مکس گاتبرود و بوریس فلدمن، وکلای آلمانی و هم بنیان‌گذاران شرکت حقوقی دسترا تنظیم شده است. گاتبرود در توضیحات خود اشاره داشت که وکلای این پرونده نماینده بیش از 50 کلاینتی هستند که 12 میلیون دلار سرمایه خود را در حمله به اتمیک از دست داده‌اند.

- Advertisement -

وی افزود:

«ما در تلاش برای بازگردانی سرمایه مشتریان خود هستیم و در این راستا شکایتی را علیه اتمیک ثبت خواهیم کرد. این کیف پول هیچ اطلاعاتی را درباره هک صورت گرفته به کاربران خود ارائه نکرده و حتی به پلیس نیز برای گزارش اتفاق رخ داده مراجعه نکرده است.»

اتمیک ولت یک کیف پول رمزارزی غیر حضانتی است که در ماه ژوئن هک شد و 100 میلیون دلار سرمایه را از دست داد. این حادثه امنیتی نزدیک به 5000 کاربر تحت تأثیر قرار گرفتند و بخشی از سرمایه‌های خود را از دست دادند. در ادامه شرکت‌های امنیتی از جمله الیپتیک، حمله به اتمیک را به گروه لازاروس، هکرهای کره شمالی نسبت دادند که در مسئول بسیاری از حمله‌های صورت گرفته در این فضا هستند.

مطلب مفید: علت اصلی سقوط ناگهانی بیت کوین ؛‌ تحلیل آنچین ۱ شهریور ۱۴۰۲

در حالی که گزارش‌های اولیه، لازاروس را مقصر اصلی عنوان می‌کنند اما داده‌ها و ادعاهای جدیدی به وجود آمده که مقصر تازه‌ای را برای هک اتمیک پیدا شده است. بر اساس، اتهامات فلدمن، بسیار محتمل است که یک گروه اوکراینی این حمله را ترتیب داده باشد. شرکت دسترا در همکاری با پلتفرم تحلیلی مچ سیستم در حال بررسی و تحقیق درباره این حمله هکری هستند.

فلدمن در توضیحات خود افزود که این شرکت‌ها در همکاری با یکدیگر ردی مبنی بر دخالت هکرهای اوکراینی پیدا کرده‌اند. باید اشاره داشت که اتمیک ولت هیچ‌گاه درباره علت حادثه رخ داده شفافیت سازی نکرد و اشاره داشت که 4 دلیل محتمل این اتفاق ممکن است حمله مرد میانی، نفوذ به زیرساخت پروتکل، ورود کد مخرب یا ویروسی در دستگاه کاربران باشد.

این کیف پول همچنین ادعا کرد که کمتر از 0.1% از کاربرانش تحت تأثیر این حمله قرارگرفته‌اند. کمی بعد از این رخداد امنیتی نیز شرکت همه‌چیز را به حالت قبل بازگرداند و اتمیک دوباره فعالیتش را از سر گرفت. گفتنی است که در رابطه با شکایت صورت گرفته از اتمیک ولت نیز این پلتفرم رمزارزی هنوز هیچ واکنشی نشان نداده است.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارز دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_imgspot_imgspot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان