با تشدید فشار فروش بیت کوین به زیر ۴۰۰۰۰ دلار سقوط کرد؛ تحلیل تکنیکال BTC

خانهاخباربا تشدید فشار...

آنچه می‌خوانید...

spot_img
spot_img

فکت کوینز: قیمت بیت کوین روز دوشنبه و همراه با بازارهای جهانی سقوط کرد و به زیر سطح حمایتی 40000 دلار نیز رسید. در پی رشد آهسته اقتصادی و نگرانی درباره تورم به نظر می‌رسد سرمایه گذاران در حال کاهش سرمایه گذاری در سهام و بازار کریپتو هستند. علاوه بر آن سود خزانه روز دوشنبه به بالاترین میزان خود در سه سال گذشته رسید. اتفاقی که قیمت سهام های حوزه فناوری را با کاهش همراه می‌کند.

- Advertisement -

طلا نیز روز دوشنبه با رشد همراه شد. علاوه بر آن شاخص نوسان صرافی آپشن شیکاگو بورد به بالای 20 رسید. از این شاخص برای اندازه گیری نوسانات احتمالی بازار سهام بر اساس شاخص S&P 500 استفاده می‌شود. گفتنی است که عدد 20 نمایش داده شده در این شاخص به معنای بلاتکلیفی سرمایه گذاران است.

- Advertisement -

در بازار کریپتو نیز بیشتر آلت کوین ها عملکردی مشابه بیت کوین را ثبت کردند و با سقوط همراه شدند. همزمان با سقوط 6 درصدی قیمت بیت کوین، اتریوم با 8 % و توکن رون (RUNE) با 16 % ریزش قیمت همراه شدند. در حال حاضر اندیکاتورهای تکنیکالی محدوده 37500 تا 40000 دلاری را برای تثبیت قیمت بیت کوین پیش بینی می‌کنند.

بازگشت بیت کوین به ناحیه 43000 دلاری موجی از لیکوئید شدن را در روزهای ابتدایی هفته ایجاد کرد. لیکوئید شدن زمانی رخ می‌دهد که صرافی برای جلوگیری از زیان مالی کامل تریدر و به عنوان یک مکانیسم ایمنی موقعیت های معاملاتی را می‌بندد. در این سناریو، صرافی معاملات افرادی که در پوزیشن خرید قرار داشتند را بسته است.

با وجود لیکوئید شدن های طولانی در ابتدای هفته میزان آن به شدت ابتدای ماه مارس نبوده است. چنین اتفاقی می‌تواند بیانگر افزایش فشار فروش در آینده و تا زمان ثبت یک حرکت نزولی با حجم معاملاتی بالا باشد که معمولا در زمان تسلیم شدن و خروج تریدرهای کوتاه مدتی رخ می‌دهد.

بنابر داده های کوین دسک، حجم معاملاتی در تمامی صرافی های اسپات بیت کوین پایین است. همچنین علیرغم ریزش 7 درصدی قیمت بیت کوین در ابتدای هفته، هیچ حرکت صعودی در حجم معاملاتی این ارز دیده نشده است. نمودار زیر نشان دهنده نرخ حجم خرید در برابر حجم فروش بیت کوین در بازار مبادلات پرپچوال است. این شاخص اکنون به زیر 1 رسیده است تا نشان دهنده تسلط احساسات نزولی در میان تریدرهای بیت کوین باشد.

حجم خرید و فروش بیت کوین

علیرغم برخی رویدادهای خاص مانند خرید 40000 بیت کوین توسط بنیاد لونا که در حرکات قیمت تاثیر داشته‌اند، بیت کوین در طول سال گذشته بیشتر با حرکات بازار سهام حرکت کرده است. نمودار زیر نشان دهنده اوج دیگری در همبستگی میان بیت کوین و شاخص 100 سهام فناوری بورس نزدک دارد. در حالی که این همبستگی همچنان کم محسوب می‌شود، از زمان شیوع کرونا و فشار فروش در دارایی های ریسکی همواره افزایش یافته است.

روز دوشنبه، شرکت مشاوره دهنده جهانی فانداستارت، در خبری نوشت که بلاتکلیفی در اقتصاد کلان می‌تواند مهم تر و تاثیر به مراتب بیشتری از خریدهای بنیاد لونا در رابطه با قیمت بیت کوین داشته باشد. در پی خریدهای بنیاد لونا شاهد افزایش ارزش تحقق یافته بازار بودیم چرا که دیگر تریدرها نیز مسیر لونا را در خرید بیت کوین دنبال کردند. اما در کف قیمتی اخیر و همزمان با خرید دوباره این بنیاد، ارزش تحقق یافته بازار تغییری نکرد که نشان دهنده علاقه کمتر تریدرها برای خرید در این سطوح قیمتی است.

مطلب مفید: چرا باید در سبد ارز دیجیتال خود اندکی شیبا اینو داشته باشیم؟

به نظر می‌رسد سرمایه گذاران بودجه اختصاصی خود برای بیت کوین را کم کرده‌اند که البته در زمان های ریزش و بلاتکلیفی بازار امری معمول است. علاوه بر تمامی این مسائل، نوسان بازارهای جهانی در پی محرک های مالی بی سابقه 15 سال اخیر متراکم تر شده است.

همبستگی بیت کوین و بازار سهام

تحلیل تکنیکال بیت کوین تاریخ 23 فروردین

تحلیل بیت کوین تاریخ 23 فروردین نشان می‌دهد که قیمت این ارز در بازگردانی سطح 43000 دلاری با مشکل مواجه شده است و در پی واکنش منفی به این سطح به زیر 42000 دلار نیز رسیده است. در زیر این سطح فروشندگان بر بازار مسلط شدند و شاهد ریزش قیمت تا 41000 دلار و حتی رسیدن به زیر سطح مهم 40000 دلار و میانگین متحرک 100 ساعته نیز بودیم.

قیمت بیت کوین کفی در 39240 دلار ایجاد کرد و اکنون در حال تثبیت این ناحیه است. در مسیر صعودی اولین مقاومت پیش روی بیت کوین سطح 39700 دلاری است. همچنین در نمودار یک ساعته بیت کوین خط روندی نزولی با ناحیه مقاومتی 39700 دلاری در حال شکل گرفتن است.

پس از آن مقاومت مهم و کلیدی 40000 دلاری قرار دارد که در نزدیکی سطح 23.6 % فیبوناچی اصلاحی قرار گرفته است. در صورت عبور و تثبیت این ناحیه می‌توان در کوتاه مدت انتظار یک حرکت صعودی و بازگشتی را برای بیت کوین داشت.

نمودار بیت کوین

اگر چنین اتفاقی رخ دهد، می‌توان انتظار افزایش قیمت تا ناحیه مقاومتی 41350 دلاری را داشت. این سطح قیمتی در نزدیکی 50 % فیبوناچی اصلاحی قرار دارد و احتمالا شاهد واکنش قیمت بیت کوین به این ناحیه باشیم.

سقوط قیمت بیت کوین

بنابر تحلیل بیت کوین تاریخ 23 فروردین، اگر قیمت در عبور از 40000 دلار ناموفق عمل کند، شاهد ادامه یافتن روند نزولی خواهیم بود. در این صورت اولین سطح حمایتی بیت کوین 39250 دلار و کف قیمتی اخیر خواهد بود. حمایت مهم بعدی سطح 38880 دلاری است که شکست و تثبیت قیمت زیر آن باعث افزایش فشار فروش و حرکت قیمت به سمت 37500 دلار خواهد شد.

این تحلیل صرفاْ ترجمه‌ای از وبسایت newsbtc است و بیانگر نظر تیم فکت کوینز و همچنین پیشنهادی مبنی بر خرید یا فروش نیست. سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال ریسک و خطر خاص خود را دارد. لذا با آگاهی از تمامی خطرات به این بازار وارد شوید.

برای اطلاع از آخرین اخبار ارزهای دیجیتال با فکت کوینز همراه باشید.

spot_img

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_imgspot_imgspot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان