بررسی کیف پول سخت افزاری Keepkey + آموزش استفاده از آن

خانهآموزش هابررسی کیف پول...

آنچه می‌خوانید...

اگر برای ذخیره ارز دیجیتال خود به دنبال یک والت هستید احتمالا کیف پول سخت افزاری KeepKey همان چیزی بوده که در حال حاضر به آن نیاز دارید. KeepKey یک کیف پول سخت افزاری بوده که دارای طراحی شیک و مدرنی است. استفاده از این کیف پول آسان بوده و اقدامات امنیتی آن منحصر به فرد است. خود کیف پول را نیز می‌توانید به راحتی برای دستگاه تلفن همراه خود مدیریت کنید. با این حال تنها مساله‌ اصلی این بوده که تنها 40 ارز دیجیتال را پشتیبانی می‌کند.

در این مقاله از فکت کوینز قصد داریم تا به بررسی دقیق این کیف پول پرداخته و عملکرد، مزایا و معایب و دیگر بخش‌های مرتبط به آن بپردازیم. همچنین شما را در راه اندازی آن یاری کرده و تمام اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهیم، پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

- Advertisement -

شرکت ShapeShift سازنده کیف پول KeepKey

شرکت ShapeShift در سال 2014 توسط Erik Voorhees در سوئیس تاسیس شد. این شرکت به سرعت توانست مقدار مناسبی بودجه به دست آورده و همین موضوع اجازه داد تا تجارت خود را تقویت کند. این شرکت به شما اجازه می‌دهد تا توکن‌های Fox را به صورت رایگان در دو پلتفرم مختلف در دو ورژن بتا و کلاسیک معامله کنید. فاکس یک توکن خودکار بوده که روی زنجیره هوشمند بایننس فعالیت کرده و صرافی غیرمتمرکز آن نیز همان شرکت ShapeShift است. محبوب‌ترین محصول این شرکت نیز کیف پول سخت افزاری KeepKey بوده که در این مقاله قرار است آن را بررسی کنیم.

یک نکته جالب توجه در مورد این کیف پول این بوده که در زمان معرفی به بازار قیمت آن 239 دلار بود. با این حال طی سال‌ها قیمت آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده و در زمان نگارش این مقاله تنها 49 دلار قیمت دارد.

بررسی مزایای کیف پول سخت افزاری KeepKey

اول از همه باید این موضوع را در نظر داشته باشید که در زمان انتخاب یک کیف پول مهم‌ترین عامل، امنیت است. فرقی نمی‌کند که کیف پول شما از لحاظ بصری زیبا بوده یا خیر اما اینکه بتواند به خوبی از دارایی‌های شما محافظت کند،‌ بسیار مهم است. موضوع امنیت در کیف پول به نوع آن بستگی دارد. برای کمک به درک بهتر این موضوع ابتدا جازه دهید انواع کیف پول را به شما معرفی کنیم:

کیف پول آنلاین

کیف پول‌های آنلاین کمترین میزان امنیت را دارند. هنگامی که تمام توکن های خود را در یک کیف پول آنلاین نگه می‌دارید واقعا در حال پذیرفتن ریسک بزرگی هستید. حتی اگر کیف پول‌های آنلاین کدهای خصوصی شما را ذخیره نمی‌کنند بازهم به این معنا نبوده که امکان دزدی توکن‌های شما وجود ندارد. همچنین وقتی صحبت از هک می‌شود، کیف پول‌های آنلاین در صدر لیست آسیب پذیرترین‌ها قرار دارند. بنابراین فقط در صورتی که ذخیره ارز دیجیتال شما بسیار کم بوده از این کیف پول‌ها استفاده کنید در غیر این صورت به فکر یک فضای ذخیره سازی امن‌تر باشید.

کیف پول نرم افزاری

کیف پول های نرم افزاری در مقایسه با کیف پول‌‌های آنلاین از امنیت بالاتری برخوردار هستند. از این کیف پول‌ها برای انجام معاملات روزانه می‌توانید استفاده کنید اما در مورد امنیت آن بهتر است مراقب بوده و بعد از انجام معاملات، دارایی‌های خود را به یک کیف پول سخت افزاری منتقل کنید.

کیف پول‌های سخت افزاری

کیف پول‌های سخت افزاری برای نگه داری مقادیر زیادی ارزهای دیجیتال مناسب هستند. به دلیل امنیت بالای این کیف پول ها، ‌یکی از بهترین گزینه‌ها برای افرادی بوده که دارایی‌های بسیاری دارند. از آن جایی که پسوورد‌های شما به صورت آفلاین ذخیره شده در برابر هک شدن امن هستند.

کیف پول کاغذی

در بین تمام کیف پول‌ها،‌ امن‌ترین نوع آن کیف پول کاغذی است اما اگر تصادفا آن را گم کنید تمام توکن‌های شما نیز با آن از بین می‌رود.

 

کیف پول سخت افزاری KeepKey علاوه بر اینکه یک کیف پول سرد محسوب می‌شود،‌ دارای پین و کدهای بازیابی بوده که در اختیار شما قرار می‌گیرد. این کیف پول دارای ویژگی‌های منحصر به فردیست که باعث می‌شود امنیت آن بالاتر برود. یکی از این موارد این بوده که هر از چند گاهی پین شما را تغییر داده و پین جدید برایتان ارسال می‌شود. به این ترتیب هیچ بدافزاری قادر نخواهد بود تا پین و پسوورد شما را کپی کرده و اقدام به دزدی توکن‌های شما کند.

در مورد بازیابی رمز عبور این کیف پول هم دقت داشته باشید که هر فردی آن 24 کاراکتر خاص که برای بازیابی ضروری بوده را داشته باشد،‌به نوعی صاحب کیف پول شما است. بنابراین باید این رمز بازیابی را از همه افراد پنهان نگه دارید. اگر به هر دلیلی فردی توانست به کیف پول شما وارد شود و قصد دزدی از شما را داشت با فشردن دکمه‌ای که روی بدنه کیف پول سخت افزاری KeepKey واقع شده می‌توانید جلوی هرگونه تراکنشی را بگیرید.

نکته مهمی که نباید آن را فراموش کنید این است که به هیچ عنوان کیف پول‌ها را از افراد و فروشگاه‌های غیر معتبر خریداری نکنید. زیرا ممکن است تغییراتی در دستگاه اصلی داده باشند که امکان نفوذ به کیف پول شما برایشان وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: آموزش ورود به بازار رمز ارزها و خرید ارز دیجیتال در ایران

طراحی شیک و کاربر پسند کیف پول سخت افزاری KeepKey

استفاده از اکثر کیف پول‌های سخت افزاری نسبتا مشکل است با این حال استفاده از کیف پول سخت افزاری KeepKey علاوه بر امنیت بالا،‌ بسیار هم راحت است. در مورد نحوه استفاده از آن باید گفت که روی بدنه یک کلید برای روشن و خاموش کردن دستگاه وجود داشته و تمام فرآیند‌های دیگر از طریق نرم افزاری که روی گوشی موبایل شما بوده انجام می‌شود. به عبارتی حتی بازیابی رمز عبور و پین‌ها را نیز از این طریق می‌توانید انجام دهید.

در مقایسه با کیف پول‌هایی مانند Trezor و Ledger، این کیف پول یکی از بزرگترین سایز‌ها را دارد. برای درک بهتر این موضوع به ابعاد آن دقت کنید:

ارتفاع: 38.0 میلی‌متر

عرض: 93.5 میلی‌متر

عمق: 12.2 میلی‌متر

سایز کیف پول

یکی از مزایای دیگر کیف پول سخت افزاری KeepKey صفحه نمایش بزرگ آن بوده که کار را بسیار راحت می‌کند. بزرگ بودن صفحه نمایش این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید کل آدرس ارز دیجیتال خود را بدون نیاز به اسکرول کردن صفحه مشاهده کنید. براساس نظر کاربرانی که از کیف پول سرد استفاده می‌کنند این ویژگی یکی از جنبه‌های بسیار مفید آن محسوب می‌شود.

با این حال با توجه به این که صفحه نمایش این کیف پول بزرگتر‌ است، بیشتر هم در معرض آسیب دیدن و خراش قرار دارد. از آن‌جایی که بدنه از پلی کربنات بوده نیازی نیست که نگران آسیب رسیدن به بدنه کیف پول و کاهش عملکرد دستگاه باشیم.

اگر ترجیح می‌دهید که کیف پول شما دارای صفحه نمایش عریض‌تری باشد می‌توانید به کیف پول Ledger Nano X هم فکر کنید. برخلاف نسخه اول این شرکت، این نمونه جدید دارای صفحه نمایش بزرگتری بوده که می‌توانید بدون اسکرول کردن درست مانند کیف پول سخت افزاری KeepKey آدرس را مشاهده کنید. در نهایت اینکه فرآیند نصب این کیف پول نسبتا سریع بوده، علاوه بر این ارسال و دریافت دارایی‌ها سخت نخواهد بود.

قیمت مناسب کیف پول سخت افزاری KeepKey

در روزهای ابتدایی که این کیف پول به بازار عرضه شد قیمتش 200 دلار بود اما شرکت سازنده به دلیل رقابت با دیگر شرکت‌های سازنده کیف پول ارز دیجیتال قیمت‌ها را کاهش داده و در حال حاضر با قیمت 49 دلار در دسترس است. در زیر نگاهی به قیمت‌های دیگر کیف‌ پول‌های رقیب بیندازیم:

  • کیف پول Ledger Nano S  حدود 59 دلار
  • کیف پول Ledger Nano X  حدود 119 دلار
  • کیف پول Trezor One  حدود 59 دلار
  • کیف پول Trezor Model T  حدود 159 دلار

همانطور که مشاهده می‌کنید شرکت‌های دیگر کیف پول‌هایی با این ویژگی‌ها را با قیمت بالاتری نسبت به کیف پول سخت افزاری KeepKey ارائه می‌دهند. با این حال اگر بخواهیم به شما کیف پولی را توصیه کنیم که از KeepKey هم امنیت بالاتری داشته و در همان محدوده قیمتی قرار دارد قطعا توصیه ما کیف پول Ledger Nano S است.

بررسی معایب کیف پول سخت افزاری KeepKey

اکنون که تمام جنبه‌های مثبت کیف پول سخت افزاری KeepKey را بررسی کردیم، بهتر است به سراغ معایب آن برویم. هنگامی که صحبت از توکن‌های شناخته شده می‌شود، به راحتی می‌توان کیف پول‌هایی را پیدا کرد که از آن‌ها پشتیبانی کند. با این حال اگر به سمت ارزهایی برویم که محبوبیت کمتری دارند، تعداد کیف‌ پول‌های مناسب برای آن‌ها بسیار کم خواهد شد.

نکته منفی که درباره KeepKey وجود دارد این است که تنها از 40 ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند. در این لیست اغلب توکن‌های شناخته شده را می‌توانید پیدا کنید اما متاسفانه کوین هایی که کمتر مشهور هستند در این لیست به چشم نمی‌خورند. برخی از توکن‌های تحت پشتیبانی این کیف پول به این شرح هستند:

  • بیت کوین
  • بیت کوین کش
  • اتریوم
  • لایت کوین
  • دوج کوین
  • DASH
  • توکن‌های ERC-20

در مقایسه با کیف پول‌های Ledger‌ که بیش از 1000 ارز مختلف را پشتیبانی می‌کنند،‌این مقدار عدد کمی به نظر می‌رسد. با این حال اگر توکن خاصی را در ذهن دارید می‌توانید فرم درخواست دارایی KeepKey را پر کنید. در صورتی که تعداد افرادی که درخواست پشتیبانی از آن کوین را دارند بیشتر شود،‌ ممکن است به لیست این کیف پول اضافه شود.

وزن بالای کیف پول سخت افزاری KeepKey

همانطور که در ابتدای مقاله نیز ذکر کردیم کیف پول سخت افزاری KeepKey یکی از بزرگ‌ترین کیف پول‌هایی بوده که در حال حاضر در بازار موجود هستند. در عین حال که بزرگ بودن صفحه نمایش کار با آن را راحت می‌کند،‌ باعث بزرگ‌تر شدن اندازه کلی کیف پول هم شده است.

اگر قصد دارید تا این کیف پول را در خانه نگهداری کنید شاید این اندازه بزرگ زیاد مشکل ساز نباشد اما اگر ترجیح می‌دهید که آن را همراه خود حمل کنید علاوه بر اینکه سخت و سنگین بوده، توصیه هم نمی‌شود. وزن کیف پول KeepKey حدود 54 گرم است.

موارد داخل جعبه کیف پول سخت افزاری KeepKey

هنگامی که این کیف پول برای شما ارسال می‌شود مواردی که داخل جعبه بوده شامل این آیتم‌ها خواهد شد:

  • خود کیف پول سخت افزاری KeepKey
  • یک کابل USB نایلونی
  • کارت پشتیبانی عبارت بازیابی
  • اطلاعات گارانتی

اکنون که مزایا و معایب این کیف پول را بررسی کردیم وقت آن بوده که به سراغ نحوه استفاده از آن برویم.

بیشتر بخوانید: بهترین کیف پول ارز دیجیتال

نحوه استفاده از کیف پول سخت افزاری KeepKey

قبل از شروع هر کاری باید این موارد را در دسترس خود داشته باشید:

  • یک کامپیوتر
  • آخرین نسخه مرورگر کروم
  • کیف پول سخت افزاری KeepKey
  • کابل USB
  • نرم افزار KeepKey Client که می‌توانید آن را از طریق وبسایت خود شرکت یا سایت‌های معتبر دانلود کنید.

مرحله اول: نرم افزار KeepKey Client را دانلود کنید.

مرحله دوم: برنامه را باز کرده و روی گزینه Initialize KeepKey کلیک کنید.

مرحله سوم: نام دستگاه خود را وارد کنید.

گام 3 راه اندازی کیف پول

مرحله چهارم: پین خود را انتخاب کرده و تایید کنید. این پین می‌تواند حداکثر از 9 رقم تشکیل شود. البته توصیه می‌شود که حداقل برای پین 6 کاراکتر را انتخاب کنید. قبل از اینکه تایید کنید، به صفحه نمایش نگاه دقیقی انداخته و درست بودن رمز را بررسی کنید.

گام 4 راه اندازی کیف پول

مرحله پنجم: در این مرحله زمان آن بوده که عبارت ریکاوری را یادداشت کنید. این عبارت از 12 کاراکتر تشکیل شده و مهم بوده که کاملا صحیح یادداشت شود. پس از انجام کار، دکمه تایید را فشار دهید.

مرحله ششم: در این مرحله به داشبورد خود منتقل خواهید شد.

نحوه ارسال توکن‌ها با کیف پول سخت افزاری KeepKey

قبل از ارسال دارایی‌های خود باید مطمئن شوید که مقدار مورد نیاز از آن توکن را در اختیار دارید. اگر اینطور بوده این راهنما را برای آشنایی با نحوه ارسال توکن‌ها در این کیف پول، دنبال کنید.

گام اول: در بالای صفحه ShapeShift دکمه ارسال را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.

ارسال در KeepKey

گام دوم: اکنون باید دارایی مورد نظر خود را برای ارسال انتخاب کنید. شما می‌توانید توکن‌های مورد نیاز را با استفاده از ابزار جستجو یا به سادگی در لیست موجود پیدا کنید.

گام 2 ارسال در کیف پول

گام سوم: مقدار مورد نظر برای ارسال را انتخاب کرده و روی کلید Next کلیک کنید.

گام چهارم: جزئیات، از جمله آدرس گیرنده و مبلغی را که می‌خواهید ارسال کنید، وارد کرده و روی Continue‌ کلیک کنید.

گام چهارم ارسال در KeepKey

گام پنجم: صحت اطلاعات ارائه شده را تایید کرده و روی گزینه ارسال کلیک کنید.

مرحله پنجم

گام ششم: پین خود را وارد کرده و کلید Submit را فشار دهید.

گام نهایی در ارسال دارایی

همانطور که قبل‌تر هم گفتیم ارسال توکن‌ها با استفاده از کیف پول سخت افزاری KeepKey‌ بسیار راحت است.

نحوه دریافت توکن در کیف پول سخت افزاری KeepKey

آخرین موردی که باید در این مقاله به آن بپردازیم فرآیند دریافت توکن در این کیف پول است. این مراحل نیز بسیار ساده بوده و شامل 4 مرحله می‌شود.

مرحله اول: روی دکمه Receive در بالای صفحه ShapeShift کلیک کنید.

گام اول دریافت دارایی

مرحله دوم: درست مانند موقعی که توکن‌ها را ارسال می‌کردید، مقدار مورد نیاز را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید.

مرحله دوم در کیف پول KeepKey

مرحله سوم: اکنون باید آدرسی را که در KeepKey مشاهده می‌کنید با آدرس موجود روی صفحه نمایش کامپیوتر خود مطابقت دهید.

مرحله سوم

مرحله چهارم: کل آدرس را کپی کرده و برای شخصی که باید این توکن‌ها را برای او ارسال کنید، بفرستید.

مرحله چهارم

از آن‌جایی که استفاده از این کیف پول سخت افزاری بسیار ساده بوده مشکلی در دریافت دارایی‌ها نخواهید داشت.

نتیجه گیری

کیف پول سخت افزاری KeepKey دارای ویژگی‌های امنیتی بالایی بوده و از آن جایی که یک کیف پول سرد بوده دارایی‌های شما به صورت آفلاین ذخیره می‌شود. بنابراین یکی از امن‌ترین روش‌ها برای نگهداری ارز دیجیتال خواهد بود. علاوه بر این،‌کیف پول KeepKey نسبت به دیگر کیف پول‌های محبوب سایز بزرگ‌تری داشته که همین موضوع حمل آن را سخت‌تر می‌کند. صفحه نمایش بزرگ آن کار را برای کاربر راحت‌تر کرده و احتمال خطار در دریافت و ارسال توکن‌ها را کم می‌کند. مشکل اصلی این کیف پول این بوده که فقط از 40 ارز دیجیتال پشتیبانی کرده که در مقایسه با کیف پول‌هایی مانند Ledger مقدار بسیار محدودی است.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان