پروتکل D3 چیست؟ راه حلی برای مشکلات دیفای

خانهمقالاتپروتکل D3 چیست؟...

آنچه می‌خوانید...

امور مالی غیر متمرکز، بخش مهمی از دنیای ارزهای دیجتال است. دیفای (DeFi) با هدف تمرکز زدایی از امور مالی و حذف بانک های متمرکز به وجود آمد. اما به هر حال دیفای نیز در این مسیر با فراز و نشیب هایی همراه بود. پس از ارائه DeFi2.0 مشکلاتی نمایان شد. از این رو 4dot با ارائه پروتکل D3 و دیفای 3.0 برای رفع این مشکلات پا به عرصه گذاشت.  پروتکل D3، یک پروتکل دیفای 3.0 که استیکینگ را به عنوان یک سرویس (staking-as-a service) معرفی میکند. این پروتکل با استفاده از سرمایه گذاری خودکار و خزانه داری اتوماتیک، کسب سود را برای کاربران تسهیل می کند.

4dot مجموعه کاملی از محصولات DeFi 3.0 را ارائه می دهد و دسترسی ساده، مقرون به صرفه و ایمن به DeFi را برای همه کاربران فراهم می کند. پروتکل D3 جدیدترین محصول اضافه شده به محصولات 4dot است. پروتکل D3 یک راه کاملا نوآورانه DeFi 3.0 است که “استیک DEFI به عنوان یک نوع خدمت” (DeFi Staking -as a Service) را ارائه می دهد تا کاربران بتوانند از سرمایه گذاری خودکار و خزانه داری اتوماتیک، درآمد کسب کنند. کاربران می توانند از طریق استیک توکن بومی DEFI به یک دیفای پایدار دسترسی داشته باشند.

- Advertisement -

در ادامه به مشکلاتی اشاره می شود که قرار است از طریق پروتکل D3 حل شود.

پروتکل D3
راه حلی برای مشکلات دیفای

مطلب مفید: دیفای 2.0 چیست؟ حل مشکل بیمه و وام دهی برای سرمایه گذاران

مشکلات فعلی دیفای

مشکل و چالش اصلی سرمایه گذاران ارزهای دیجیتال چیست؟ به دست آوردن یک سود ثابت و دائمی چندان آسان نیست. اغلب سرمایه گذاران همیشه مردد هستند و سرمایه شان را از یک توکن به توکن دیگر انتقال می دهند، ممکن است از همان ابتدا شانس با آنها یار باشد یا پس از مدتی اصول سرمایه گذاری و کسب سود را یاد بگیرند و موفق شوند یا اینکه در نهایت تسلیم بازار شوند.

از این رو، DeFi یا امور مالی غیر متمرکز به وجود آمد تا راهی برای کسب درآمد غیر فعال از ارزهای دیجیتال ارائه دهد. اما باز هم به دلیل وجود زنجیره های متعدد، استراتژی های پیچیده، ضررهای دائمی و … باز هم مشکلاتی برای کسب درآمد غیر فعال از کریپتوکارنسی ها وجود دارد؛ بنابراین اکثر سرمایه گذاران بازار ارزهای دیجیتال باید با آزمون و خطا یاد بگیرند یا اینکه دست از بازار بکشند.

بی تردید، دیفای انقلاب و تحولی را در امور مالی به وجود آورده است. اما به نظر می رسد برای سرمایه گذاران جدید غیر قابل دسترس است و باید برای برآورده کردن هدف اصلی یعنی غیرمتمرکز کردن امور مالی تلاش کند تا امور مالی و بانکداری، دموکرات و غیر متمرکز شود. اما آیا راه آسان تری وجود دارد؟

مطلب مفید: سود سهام ؛ یکی از راه های کسب درآمد غیر فعال از بازار ارز دیجیتال

دیفای 2.0  گامی ناقص در مسیر درست

پس از بروز مشکلاتی در دیفای، دیفای 2.0  ارائه شد. توکن OHM با یک تئوری جذاب و تکنومیک منحصر به فرد ارائه شد. پیش فرض ایجاد این توکن این بود که کاربر با خرید و استیک توکن OHM درصد سود سالانه بسیار بالایی را دریافت می کند. درحقیقت، کاربر بدون هیچ اقدام خاصی، ثروتمند می شود. تئوری به نظر آسان و کارآمد است!

اگر پارامترهای درستی وارد ماشین حساب شود، نشان می دهد که استیک این توکن در طول یک سال، یک میلیون برابر می شود! مشکل تئوری اینجاست که پروسه متکی به جریان دائمی خرید و سرمایه گذاران جدید است و هیچ کاربری توکن هایش را نمی فروشد. هر کسی که توکنومیک آن را تجزیه و تحلیل کند متوجه می شود که تورمی خارج از کنترل به وجود می آید. اما به هر حال این موضوع نادیده گرفته شد زیرا کسب ثروت سریع، کاربران را کور کرده بود.

مطلب مفید: معرفی Atlas Dex؛ شاه کلیدی برای رفع مشکلات دیفای

مردم و کاربران عادی توجهی به ضرب های نامحدود توکن و چاپ های بی پایان نکردند. اما سرمایه گذاران باهوش می دانستند خانه های کاغذی و بی اساس با وزیدن یک باد خراب می شود. از این رو، این دسته از سرمایه گذاران تصمیم گرفتند به هر قیمتی سرمایه شان را خارج کنند و همانطور که در مورد توکن هایی مثل OHM یا TIME شاهد بودیم زیان های آبشاری عظیمی را برای سایر کاربران به وجود آوردند. در حقیقت با خارج شدن سرمایه گذاران باهوش، کاربران عادی و مبتدی زیان های بالایی را متحمل شدند.

موضوع بدتر این بود که اکثر چنین پروژه هایی استفاده کاربردی نداشتند و برای توسعه خزانه هایشان فقط سرمایه گذاران ساده لوح را جذب کردند. اکنون این پروژه های فاقد برنامه برای درآمد زایی، بدون هدف نهایی و بدون راهی برای پرداخت پاداش سرمایه گذاری به غیر از ضرب توکن های جدید، روی خزانه های چند میلیونی نشسته اند و به فکر این هستند که با سرمایه شان چه کنند. این درحالی است که سرمایه گذاران صدها میلیون ضرر کرده اند. گرچه نوآوری خوب است اما همیشه جواب نمی دهد!

DeFi3.0
راه حل های دیفای برای امور مالی

معرفی DeFi 3.0 و راه حل پروتکل D3

پروتکل D3 در وهله اول یک صنعت بلاکچین است و بعد هم پرچمدار ظهور DeFi 3.0 و بخش فارمینگ به عنوان یک خدمت (Farming-as- a- Services). پروتکل D3 از طریق استیک توکن بومی DEFI، استیکینگ به عنوان یک خدمت (Staking- as-a service) را ارائه می دهد. به این ترتیب کاربران می توانند به واسطه سرمایه گذاری خودکار و خزانه داری اتوماتیک، سودهای ثابتی داشته باشند.

تیم اجرایی توکن OHM سعی کرده با 5 نواوری جدید، همه مشکلاتی را که در بالا به آنها شاره شد، برطرف کند.

هزینه تراکنش ها:

  • 3 درصد از هزینه تراکنش ها به سوزاندن توکن های DEFI اختصاص یافته تا تورمِ بیش از حد، مدیریت شود و توکن DEFI در بلند مدت به یک توکن ضد تورمی تبدیل شود.
  • 3 درصد از هزینه تراکنش ها به صندوق بازپرداخت می شود تا در صورت لزوم برای کنترل تورم استفاده شود.
  • 3 درصد از هزینه تراکنش ها به عنوان سود سهام با توکن BUSD به استیک کننده ها پرداخت می شود و کاربران می توانند به صورت هفتگی این سود را مطالبه کنند. کاربر بدون نیاز به فروش توکن DEFI می تواند سود نقدینگی را دریافت کند.
  • 3 درصد به طور خودکار از دارایی های DEFI که در خزانه نگهداری می شوند به دست می آید و بلافاصله با خزانه داری اتوماتیک، شروع به درآمدزایی می کند.

سرمایه گذاری خودکار و خزانه داری اتوماتیک

علاوه بر مواردی که در بالا ذکر شد،دارایی هایی هم از طریق فرآیند های اتوماتیک دیگری هم چون ییلد به وجود می آیند که موجب رشد خزانه می شوند که پاداش های استیکینگ از همین موارد پرداخت می شود.

سیستم به روز رسانی ضرب توکن

این پروتکل به عنوان بخش ثابتی از عرضه کل، هر هفته تعداد محدودی توکن را ضرب میکند. در واقع، در مقایسه با سایر پرتکل ها، تورم را کاهش می دهد و درصد سود سالانه (API) واقع بینانه و پایداری را به کاربر ارائه می دهد.

استفاده از میراث هاوینگ ساتوشی

هر شش ماه یک بار، تعداد توکن هایی که ضرب میشود هم نصف می شود. در نتیجه قبل از رسیدن توکن ها به بیشترین تعداد عرضه (Max Supply) در سال پنجم، تورم و سود سالانه ثابت می شوند و با وجود سودهای استیکینگ حاصل از سرمایه گذاری خودکار و خزانه داری اتوماتیک، مکانیزم ضد تورمی ایجاد می شود.

مطلب مفید: تأثیر هاوینگ بر قیمت بیت کوین

به روز رسانی ضرب توکن ها

در هفته اول عرضه توکن ها ، هر روز از دو شروع می شود. در هفته های آتی نیز به ترتیب به 2.25، 2.60 و 3.00 میرسد. در هفته پنجم مجددا عرضه به 2 برمی گردد. کاهش سود خالص در نرخ پاداش سالانه، موجب کنترل ضرب توکن و کاهش تورم می شود. به علاوه، کاربران برای استیک توکن انگیزه پیدا میکنند.

تیم 4dot با توجه به این پنج نکته مهم و کلیدی، پروتکل کاملا جدید و نوآرانه ای را خلق کرده است. یک توکن برتر، ثابت و ضد تورمی که دسترسی آسانی به دنیای دیفای به وجود می آورد و البته مقرون به صرفه و ایمن هم هست.

بررسی موفقیت پروژه دیفای

اولین پروژه 4dot یک فارمینگ میان زنجیره ای است؛ یک پروتکل فارمینگ به عنوان یک خدمت (Farming as a service) که دارندگان توکن CCF را قادر می سازد از پروتکلی که توسط ییلد فارمینگ مدیریت می شد، سود به دست بیاورند. بر خلاف اصلاحات اخیر بازار، فارمینگ میان زنجیره ای (Cross Chain Farming) از اول تا 21 ژانویه با اعلام سود 11 درصدی عملکرد بهتری نسبت به پروژه های دیگر بازار داشته است. پروتکل D3 در زنجیره هوشمند بایننس (BSC) قراردارد.

کلام آخر

4dot مجموعه کاملی از محصولات دیفای 3 را ارائه می دهد و در حال حاضر از پروتکل D3 (DEFI) و فارمینگ میان زنجیره ای (CCF) تشکیل شده است. 4dot قصد دارد برای همه کاربران دسترسی آسان، مقرون به صرفه و امن به دیفای را فراهم آورد. با استفاده از خدمات کامل دیفای (Full Service DeFi)، خرید، هولد و کسب سود از ارزهای دیجیتال آسان می شود.

پاسخ دیدگاه

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

spot_img

هیچ خبری رو از دست نده!

محاسبه‌گر ارزهای دیجیتال
ارز معادل
تومان

محاسبه با مبلغ تتر : تومان